privacyverklaring

maandag 7 juni 2021

Liftchallenge en meer

Beste Allemaal,

Alles goed met jullie?? Hier even rust na een druk weekend met werken en meer. En ik heb even tijd om jullie de kaartjes te laten zien die ik voor verschillende challenges maakte. Ik zag dat ik voor sommige ook al weer te laat ben. Dus nu maar gauw mijn kaartje die ik maakte voor de liftchallenge.
Je mag op dessinpapier een afbeelding stempelen maar hem verder niet inkleuren. Toen ik die uitdaging zag wist ik direct welke stempel ik ging gebruiken en welk papier. En afgelopen vrijdag werd toen dit kaartje "geboren". Helaas een beetje schittering door de embossing, maar dit is de beste foto.

En van hetzelfde dessinblok had ik nog heel veel kleine reststukjes. Door vierkantjes te stanzen ruimde het een eind op. En ja veel jubileumkaartjes nodig van 50 jaar getrouwd. Veel ouders van vrienden en kennissen bereiken nu die mijlpaal.
En ook de eerste vrienden en kennissen bereiken de leeftijd van 50 jaar. Manlief is dit jaar ook al aan de beurt. 
Fijne dag allemaal!!
Morgen hoop ik er weer te zijn met een nieuwe challenge en tussendoor hoop ik ook nog een bezoekje bij jullie te brengen. 
Ik zag dat ik al op 110 volgers zat. Top!! Wat een boel! Hopelijk blijven jullie langs komen.
Groeten van Femminde
 

11 opmerkingen:

 1. Wauw wat een gave kaartjes heb je gemaakt! Ik vond deze challenge moeilijk, maar het resultaat is echt heel leuk en anders! Groetjes, Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je de opdracht van de liftchallenge mooi volbracht Femminde, die lijkt me niet simpel. Je jubileumkaarten zien er heel feestelijk en fleurig uit met al die restjes. Nog een fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drie leuke kaarten gemaakt ,en ja dan wordt iedereen in de vrienden kring allemaal 50 en kom je zelf ook een keer aan de beurt.
  Dat gaat van zelf en kan je niets aan veranderen , maar blij wezen dat je het wordt.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lift Femminde! Bij MD loopt iets met 50 geloof ik maar weet niet of er daarvan iets op je kaart zit!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn mooie kaarten Ank en vooral de kaart voor voor de liftchallenge.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Femminde,
  weer mooie kaartjes en die liftchallenge is inderdaad heel leuk. Ik had eigenlijk best snel de stempel en het papier gevonden. Zo meteen komt hij op mijn blog.
  Je andere kaartjes zijn ook leuk. Vierkantjes doen het bij mij altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn erg mooie kaarten geworden.je hebt alles erg leuk bij elkaar gezocht. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent weer lekker druk bezig geweest Femminde. Prachtige kaartjes weer!! Die stempel van Hero Arts heb ik ook gehad maar helaas verkocht. Hij is inderdaad zeer bruikbaar voor deze uitdaging en ook het postzegel randje vind ik prachtig! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie stempel die goed uitkomt op dit papier. Leuk ook de andere papiertjes die je hebt gekozen voor je liftkaart! Een heel geslaagde lift, Femminde en leuk dat je meedoet met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen