privacyverklaring

vrijdag 18 juni 2021

Flowers 2

Hallo Allemaal,
Alles goed met jullie?? Een beetje de warmte doorgekomen?? Hier vanmiddag in een super heet zwembad gezeten tijdens de zwemles. Er moet altijd 1 ouder mee als begeleiding en het was mijn beurt. Leuk om ze weer te zien zwemmen maar het was wel "hot". 
Verder deze week wel doorgedaan maar op een rustiger tempo. Nee nog steeds niets met papiertjes gedaan. We verder gegaan met de naaimachine. Dat deed mijn oma vroeger ook al. Als het warm was dan had ze haar naaimachine aan de noordkant van de boerderij in de schaduw. Ik zit nu niet buiten maar het was prima te doen zo. 
Wat ik vandaag maakte zien jullie zo.
Eerst even weer een stapeltje kaartjes uit de concepten. zijn ondertussen allemaal al verstuurd. 
Weer met de bloemenstempels en de gieters van de Greetery. En deze broek maakte ik vandaag. Het is het Nia patroon van Beletoile. En ik heb altijd dat ik van alles moet veranderen als ik een broek maak maar dit zit meteen goed. Ik maakte een maat 38 uit double gauze. Ik gebruikte de 1 meter die ik had helemaal op. Voor de zakken had ik niet genoeg. Maar met een ander stofje en een restje op de plek waar het zichtbaar is lukte het net. Want ja wat ik nou een broek zonder zakken. 
Het T shirt dat had ik al en vind je hier. 
Het heuptasje maakte ik vorige week al. Het is de Faye van Wisj. Voor manlief naaide ik  vorig jaar voor vaderdag als een Frankie. En ik wilde er toen ook al eentje. 
Maar dat kan ik nu ook van het to do lijstje doorstrepen. En nu zeggen de meiden. Mama .... ik wil ook. Eerst maar eens even weer moed verzamelen. Want op een gegeven moment heb je zoiets als dit: 

Maar als het dan af is dan is het ook wel super dat het gelukt is. 
Hele fijne weekend !! Hopen dat jullie niet teveel last hebben van het onweer. Het lijkt hier om ons helemaal heen te gaan. En misschien kom ik nog even langs piepen op jullie blogs.
Groeten van Femminde

10 opmerkingen:

 1. Hoi
  Wat een prachtige dingen heb je gemaakt.
  De kaartjes met de gieter zien er top uit.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien ben je weer heel druk geweest met deze prachtige creaties van mooi papier en leuke stoffen. Heerlijk om zo bezig te zijn met je hobby.
  Wij hebben een heel klein beetje onweer gehad en veel regen in korte tijd. Maar het is heerlijk afgekoeld.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartjes zijn enig Femminde!!! En heerlijk weer achter de machine gezeten en je broek in één dag klaar en heel fijn als ie dan zo fijn zit! Tegenwoordig moet je zoveel bij je dragen, heel handig die mooie heup tasjes. In Alkmaar heel veel wateroverlast, hemelsbreed 12 km hier vandaan en hier heel veel regen maar de onweer viel mee. Heerlijk opgefrist alles, fijn weekend!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je weer ontzettend creatief bezig geweest Femminde.
  Prachtige kaartjes heb je gemaakt en een leuke outfit voor jezelf....gaaf!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent toch een bezige bij Femminde! Je hebt een heel leuke outfit heb je voor jezelf gemaakt, en een superleuk heuptasje, die was ook wel aan vervanging toe zo te zien;-) Je gieter kaarten met de fleurige bloemen zijn ook top! Nu is het hier gelukkig even iets afgekoeld, alle ramen staan open tegen elkaar. Was vanmorgen ook al vroeg naar AH, en die zit hier niet naast de deur. Fijn weekend!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaartjes en knap naaiwerk! Super gedaan, Femminde! Bij ons had 1 van de kinderen gisteren ook zwemles, maar wij mogen nog steeds niet mee naar binnen. Volgende week afzwemmen en ook dan mogen we niet kijken. Nou ja, het is niet anders. Qua weer komen we er tot op heden nog goed vanaf. Nog geen onweer gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaartjes zijn het! Heel mooi met die gieter als blikvanger. EN je naaiwerk is weer super. Ik heb een broekje genaaid voor Jesse, nou ik moest er weer helemaal inkomen! Niet dat je het verleert, maar ik moest zo nadenken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je weer mooie vrolijke kaarten gemaakt. Een mooie broek voor jezelf
  Handig als je een patroon hebt wat goed zit. Lekker aan het puzzelen geweest met de stof. Fijn dat het er net uit kan.... Een heel leuk heuptasje. Handig te dragen. De oude was zeker aan vervanging toe. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie fleurige kaartjes!
  Ook je outfit ziet er goed uit, vind ik zo knap van je.Ik heb een naaimachine en doe er niets mee. Ik wil nog een keer op naailes, als ik tijd heb:)
  Wij hier in Enschede zijn tot nu toe de dans ontsprongen, wel waait het hier behoorlijk, maar om eerlijk te zijn is wel lekker.
  Fijne dag verder, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kaarten zijn mooi!
  Je rode outfit. Knap! Leuk als het ineens past. Heuptas ziet er heel tof uit. X

  BeantwoordenVerwijderen