privacyverklaring

woensdag 9 juni 2021

Bokeh en meer

Beste Allemaal,

Ja daar ben ik al weer. Vorige week vrijdag zat ik in een lekkere flow. En ik maakte dus ook een kaart voor DCL . Maar de challenge was al gesloten. Geeft niets. De eerste kerstkaart van dit jaar heb ik dus klaar. 
Het Bokeh effect valt een beetje tegen. Ik kan de inkt waarschijnlijk iets langer moeten laten drogen. In het echt is het wel veel beter te zien dan op de foto. 

Nog een geboortekaartje voor een jongetje. Binnenkort maak ik er nog wel een paar bij. 
En dit kaartje is voor mijn broer en schoonzus die binnenkort moeten verhuizen. Hun zoon van 8 is al wel een beetje groter dan dit kleine blauwe kuiken.
Wij gaan straks met het kinderfeestje naar speeltuin Madrid. Gaat vast een gezellige middag worden. Volgend jaar is de samenstelling van de groep waarschijnlijk anders en dan vieren we thuis wel weer een knutselfeestje. 
Fijne dag allemaal!!
Groeten van Femminde
 

6 opmerkingen:

 1. Jammer dat je net niet mee hebt kunnen doen want dit is een pracht kaart met de bokeh techniek.
  Ook je verhuiskaart en babykaart zijn heel mooi.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem uitvergroot en zie de cirkels goed hoor Femminde en volgende keer beter, heb ik ook vaak last van te laat de weken gaan ook zo snel! Ook heel verrasend vind ik je kaarten met vierkantjes uir verschillend desin papier geeft heel gezellig effect en ook je vehuiskaart mooi met de stempels bij het gestanste huisje en tab aan de zijkant!
  Heel veel fun in de speeltuin!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart met bokeh techniek is heel mooi geworden. Ik heb het ook geprobeerd en bij mij zag je de cirkels nog minder, ik moet er denk ik toch andere inkt voor gebruiken. Deze jongens versie met de panda ziet er lekker stoer uit. De verhuiskaart is heel leuk met de familie vogel! Het speeltuin feestje zal ondertussen al wel voorbij zijn, ik hoop dat jullie genoten hebben!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben jij lekker bezig Femminde! Ik had hetzelfde met de bokeh, toen de inkt nog te nat was verdwenen mijn cirkels bij het drogen. Desalniettemin een heel leuk kerstkaartje! Ook je andere kaartjes zijn prachtig, ik ben helemaal weg van je verhuiskaartje met de leuke vogeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaarten Femminde. Op de tweede foto is de bokeh-techniek wel goed te zien. Ik had dus ook een kaart gemaakt maar ook te laat, nou ja voor de voorraad dan maar ;)
  Gaaf die kaart met blokjes achtergrond voor die leuke panda, dat turquoise erbij vind ik mooi. Die musjes op de verhuiskaart vind ik helemaal leuk, er zit hier in de klimop een nestje en als ik buiten zit zie ik alle bedrijvigheid, zo leuk.
  Het was weer genieten hier.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaartjes. Vooral het kaartje met de panda vind ik erg mooi.
  Liefs, Christa

  BeantwoordenVerwijderen