privacyverklaring

donderdag 3 juni 2021

Gauw nog even...

Beste Allemaal,

Alles goed bij jullie?? Valt het een beetje mee met het onweer. Hier lijkt het omheen te gaan. Wel een klein beetje een gerommel. Maar gelukkig wonen we hier in de stad zelf, vroeger op het platteland was het altijd heftig. De bui bleef achter de rivier of de hoogspanningslijn hangen en dat was altijd pittig. Meerdere keren hadden we ook blikseminslag. Nu in de stad zelf lijkt het daarom altijd mee te vallen. Maar ik heb zeker nog steeds ontzag voor onweer. 

Maar daar kwamen jullie niet voor. Ik kan jullie een kaart laten zien die ik bijna helemaal maakte van stof. Een dun laagje fiberfill er tussen voor een mooi effect , en de naden er tussen mooi verdeeld. Het witte is bestempeld keeperband. Alleen het aqua blauwe met een stukje met een geemboste vlinder erop zijn van papier. En deze kaart kan op het nippertje nog meedoen met de stofuitdaging van De Egel.

De laatste tijd heb ik weinig geboortekaartjes gemaakt omdat er in onze omgeving weinig kleintjes werden geboren. Maar er lijkt weer een klein golfje aan te komen. Nee niet zo gek als hier. Wel grappig 2 kindjes die toen werden geboren werden nu grote broer en zus. Wessel kreeg een zusje. Zij kreeg een kaartje uit de kaartenbak omdat niemand precies weet hoe het kleintje heet. Iets van Ella, Emma of Erna. De papa sprak ik al wel maar over de naam hadden we het dan weer niet gehad. Ook Vajen die toen werd geboren werd grote zus. Haar zusje heet Loua. En wel bijzonder dat beide kleintjes de derde zijn in het gezin. Leuk dat je even langskwam!!

Groeten van Femminde

12 opmerkingen:

 1. Wat een super gave kaart heb je van stof gemaakt Femminde!
  Een leuk idee en mooi uitgevoerd.
  Ook de kaart voor Loua is heel erg mooi.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuke kaartjes zijn het. En die van stof is helemaal leuk! Dank je wel voor het meedoen bij de Egel.
  En weet je dat ik dat ook altijd had met dat korte slapen tijdens de nachtdiensten? Toen vertelde een collega dat ze voor de zekerheid de wekker zette om 12 uur (vaak al iets eerder wakker werd) en dan 's avonds weer even ging slapen. EN dat ben ik gaan proberen...gaat voor mij perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat superleuk bedacht een kaart van stof, hij ziet er zo snoezig uit! Net als het geboortekaartje voor Loua!
  Wij hebben hier nog geen druppel regen en onweer gehad.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, ik dacht even gaat het bij jou ook kriebelen een derde, of misschien moet ik dat ook maar niet vragen. Jou kaarten zijn leuk en origineel. Vooral die van stof, hoe bedenk je het. Ik heb van de week ook weer de naaimachine gebruikt voor een kaart, dit al een heletijd niet gedaan. Wel leuk hoor. Ik vind ook knap hoe je alles combineert, dat vind ik wel lastig. En wat fijn dat je meedoet met de uitdaging van de Egel. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeeeetje Femminde.....waar haal je toch de tijd vandaan. Ik ben even niet op je blog geweest en nu heb ik alweer heel veel MOOIS gemist. Je "stoffen"-kaartje vind ik SUPER.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk, zacht, aaibaar kaartje! Ook het geboortekaartje is leuk. Mooi om het zo gepersonaliseerd te maken. Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een super mooie kaart heb je met stof gemaakt en de kaart voor Loua is ook prachtig!! Leuk modelletje ook.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is ook niks met de telefoon reageren had ik een heel verhaal scrol ik even is alles weg! Met mij gaat het de goede kant op hoor, ik heb gister 1 km. gewandeld buiten zonder krukken dus die kunnen nu de boom in, hihi. Er zit nog wel tape om ( lekker warm ) nog een weekje therapeutisch werken en daarna weer volledig proberen.
  Jij kon bijna niet om de Egel challenge heen hè...je bent zo goed in stofjes en is dan ook heel mooi geworden. Ook je zebra staat weer mooi te shinen op je kaart!
  Zonnige groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof dat kaartje in stof. En de zebra doet het ook altijd goed op een geboortekaartje. Fijn weekend alvast. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk die stoffen kaart! Jij hebt de challenge bijna omgedraaid. Geen stof op je kaart maar een kaart op je stof 😂
  Ook je kaartje voor de kleine Loua is leuk. De zebra blijft ook leuk voor geboortekaartjes.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie kaarten.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige kaartjes met leuke stofjes .....
  Vandaag ben ik je volger ff geworden , gezellig !!
  Groetjes Epie

  BeantwoordenVerwijderen