privacyverklaring

zaterdag 12 juli 2014

Lay outs

Hallo Allemaal,

Weer eens een hele andere post van mij. Dit keer met layouts van onze kleine  meid. Het is erg maar ik had na haar geboorte niets meer voor haar gemaakt. Dat moest ik dus even goed maken.
De letterstanzen en randstansen op beide zijn hetzelfde maar door de verschillende kleurcombinaties weer zo anders. De bovenste layout  is met een foto van afgelopen week en de onderste is al een oudere van februari toen ik zelf op een mooie dag een serie foto's van haar heb gemaakt.
Binnenkort meer Jasmijn want ik maakte ook nog een schatkistje voor haar om de belangrijkste spulletjes van haar te bewaren.
Leuk dat je er weer was en tot gauw!!!!
Groeten van Femminde

3 opmerkingen:

 1. Ja daar ben ik weer, hihi.....en daar zien we eindelijk Jasmijn! Wat een mooi meissie en wat is ze al weer groot Femminde. Prachtige foto`s en jouw LO's zijn ook heel mooi....er is heel veel te zien, ook de mooie stempels en teksten....gaaf gedaan!!
  Een heel fijn weekend en lieve groetjes van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om Jasmijn zo te kunnen bewonderen.
  Zijn dit losse cardstock vellen of heb je dat op canvas o.i.d. Gemaakt?????
  Leuk!!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Linda,
   Ik heb deze op gewoon cardstock gemaakt zodat ik ze in een map kan bewaren. Voor anderen maak ik ze vaak wel op canvas. Maar ik denk dat er nog wel meer zullen volgen.
   Ik heb nog wel wat gemaakt om op het kamertje van Jasmijn te zetten maar dat komt in de laatste post.

   Groeten van Femminde

   Verwijderen