privacyverklaring

dinsdag 26 oktober 2021

Met Marjolein:uitdaging gewone kaart


Beste Allemaal,

Al weer een post!! Hier ging het gisteren anders dan verwacht. De kids hebben vage klachten dus omdat *C hier behoorlijk heerst brachten we een bezoekje aan de teststraat. 
Ik ben toch maar klusjes gaan doen want zo kom ik zelf ook niet verder. Ik begon met een stapel verstelwerk. Niet mijn favoriete klus maar het schoot lekker op.
Ondertussen viel de oudste in slaap op de bank en was de jongste lekker aan het puzzelen. Dit keer geen eentje van 1000 stukjes maar eentje die ze ook alleen kan.
En dat gaf mij de gelegenheid om vast wat stofjes te knippen. Hopelijk kan ik daar straks mee verder want we hebben  nog geen uitslag dus ook vandaag zijn ze thuis.

Op mijn verjaardag werd ik verwend met post. En ook met uitdagingen. Hier de kaart en de stansjes die ik kreeg van Marjolein.
Ze daagde mij uit om er een kaart voor een gewone gelegenheid mee te maken. Het werden een verjaardagskaart en een Just voor You kaart.
En er bleef nog genoeg leuks over voor een volgende uitdaging. 

Voor deze kaart stempelde ik met de happy birthday herhaaldelijk op wit cardstock. Ik stansde een dunne cirkel van kraft en er achter een stuk vellum wat ik emboste.
Wat van die toffe stansjes erbij. Het duurde even voordat deze kaart in elkaar zat. Meestal zoek ik eerst het dessinpapier uit en ga ik dan stempelen. Andersom dessinpapier bij de stansjes zoeken is eigenlijk veel moeilijker maar wel een leuke uitdaging. (en je weet ook meteen weer hoeveel papier je wel niet hebt)
Bij deze stempelde ik met een oudere set van PTI een krans (dubbel). Geeft wel een mooi effect.
Deze kaart was dus veel sneller klaar.
Ik ben super benieuwd wat Marjolein heeft gemaakt, jullie ook?? KLIK
Tot morgen!!
Groeten van Femminde 

8 opmerkingen:

 1. Mooie kaarten heb je gemaakt en ook de oudere stempelset vind ik nog steeds heel mooi!
  Wens je beterschap met de zieken en hopelijk knappen ze snel op.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Femminde, Wat een mooie kaarten heb je gemaakt! Superleuk ook om de gestempelde krans er achter te maken. Mee eens; het is best lastig om bij al gekleurde afbeeldingen designpapier te vinden; het is jou mooi gelukt.
  Veel beterschap voor de meiden!
  Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opdracht geslaagd! Je hebt twee leuke en heel verschillende kaarten gemaakt met die mooie bloemenstansen! Veel beterschap voor je meiden! En succes met al je klusjes!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij is de uitdaging gelukt , zijn altijd handig om klaar te hebben liggen.
  Hoor van veel mensen dat ze verkouden zijn , en wat moet je dan wel of niet testen. Hoop dat het meevalt en dat het negatief is.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan Femminde en heel leuk je gestempelde achtergrond en vellum op het eerste kaartje. Je hebt de blommekes weer goed gebruikt zo! Hopelijk kunnen je dametjes weer snel naar school...beterschap voor ze en hopen op goede test uitslag!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie gezellige kaarten heb je met die bloemen(kransen) gemaakt Femminde. Hopelijk zijn de kinderen weer snel opgeknapt en is het geen corona 🤞🤞
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaarten zijn het. Heel mooi in zo'n cirkel. En het vellum is zo mooi erbij.
  Ik hoop dat de corona echt jullie huis voorbij gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gedoe weer bij jullie. Ik hoop dat de test negatief is voor jullie
  Zo tof bedacht met het herhaaldelijk stempelen en het vellum embossen. Het werd een mooie kaart, ook de andere is prachtig.War kreeg je leuke dingen van Marjolein, mooie kleuren. Succes nog daar !

  BeantwoordenVerwijderen