privacyverklaring

vrijdag 15 oktober 2021

Jars gevuld met sprinkletz

Hallo Allemaal,
Leuk dat je weer even langs komt. Ik kreeg een mailtje van Gerie dat ze al druk bezig was met het pakket en dat ze een post klaar heeft. En ja gelukkig was is vorige week lekker bezig geweest en kwam er toen heel wat uit mijn handen. In totaal 11 kaartjes en 5 labeltjes (sommigen denken dat ik reuze productief ben, maar na dat ik dit maakte vorige week maandag4oktober/ dinsdag 5 oktober  kwam er niets creatiefs meer uit mijn handen) Er ligt nog genoeg leuks dat wel. 
Maar ik heb deze week 4 hele laten gewerkt en dan is er gewoon geen tijd over. Komt wel weer. Ik heb sinds vandaag vakantie. Maar als ik zie wat er op de kalender staat en de meiden zijn ook vrij. Dan zal er waarschijnlijk niet super veel geknutseld worden. Maar we zien wel hoe het loopt. 
We gaan genoeg andere leuke dingen doen. Manlief wordt maandag 50 en we hopen naar de show van K3 te gaan. 
 In het pakket zaten stansjes van de jampot van MD . Met aparte schudgedeeltes die er precies in passen en sprinkletz om erin te doen. Er zaten ook wat labels in van de nieuwe grote stans van MD. Wat ze niet wist dat die hier nog ongebruikt in de verpakking lag 🙈en dat ik voor mijn verjaardag de Jar van the Greetery kreeg. (achteruit gelegd van de bestelling die in augustus aankwam 😀)
Lekker aan de gang met alles. Het roze gestippelde achtergrondpapier komt uit  het pakket evenals de Jar (die was al kant en klaar gestansd). De limoen zat er ook in. De aardbeien stans is van MD en uit mijn eigen collectie net als het labeltje. Het hartje zat als stans in het pakket en hoort bij het lieve labeltje. Als basis gebruikte ik kadootjespapier uit een kerstblok van de *A. Ik zag er deze week ergens een leuke kerstkaart mee, maar dit kan zo toch ook prima?? Ik stansde de stans niet helemaal op een vel met een vouw zodat ik een dubbele kaart kreeg en ze kunnen staan.
Zelfde als boven maar dan weer net even anders. Lieve zomerse kaartjes zo, die sprinkletz zijn zo leuk. Ik deed er nog wat kraaltjes extra bij in. 
Alle papiertjes uit het pakket. Evenals het lieve peperkoekmannetje. De afbeeldingen zijn van een vel van Studio light. De pot maakte ik met mijn eigen Greetery stans. Met de sheet en de Sprinkletz weer een schudkaartje. 
En deze aap die kwam uit mijn eigen voorraad. Evenals alle papiertjes. Weer de stans van de Greetery en lieve sprinkletz uit het pakket
Wat zijn die schudkaartjes leuk om te maken. Zonder dit pakket had ik ze waarschijnlijk niet gemaakt. Thanks Gerie!!
Ik ben benieuwd wat zij heeft gemaakt. Kijken jullie ook even mee??
Heel fijn weekend allemaal!!
Groeten van Femminde

7 opmerkingen:

 1. Wow superdesuup zijn ze Femminde! Niet wetende dat jij de stansen al had want ik had ze nog niet gespot! Wel fijn te lezen dat je het leuk vond om schudkaartjes te maken! Het peperkoekmannetje kreeg een leuke sjaal om (niet aan gedacht, haha) Je hebt alles heel mooi gecombineerd Femminde met elkaar...prachtig gedaan! Nu eerst maar goed gaan genieten (en wat uitrusten na het harde werken) van de herfstvakantie met het gezin. Alvast van harte Gefeliciteerd met Reinold zijn verjaardag en heel veel plezier bij K3 dat zullen de meiden geweldig vinden!!! Alvast een fijn weekend!!! Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaarten Femminde! Zo leuk hè dat jampotje met dat vrolijke schudmateriaal, je hebt er iets heel moois van gemaakt!

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal geweldig leuk geworden. Mooi opgemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook al van die gave kaartje!!!
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke kaartjes heb je gemaakt. Vind vooral het kaartje met die aap geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, superleuk al die gevulde jampotjes! Voor elk wat wils met het fruit, de aap en het peperkoekenmannetje! Alvast gefeliciteerd met je Abraham! Geniet van je vakantie, en samen met je gezin van K3! Fijne week!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit zijn ook erg leuke label schud kaarten geworden en zo verschillend.
  Ja soms gebeurt het gewoon dat er een malletje ligt te wachten om er een creatie van te maken.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen