privacyverklaring

zondag 17 oktober 2021

Fem daagt Sarah uit 11: maak een kaart met een unicorn

Goedemorgen allemaal,

Een kaartje van mij in het weekend dat gebeurd niet vaak. Maar ik daagde een poos geleden Sarah uit door wat stansjes van de unicorn op te sturen. En zij combineerde dat met washi tapejes zodat ze meteen weer wat kon plaatsen voor haar sticky sunday.
Ik maakte dit keer een slimline kaartje. Dat is wel groot in mijn ogen maar door deze stans valt het mee om het goed in te vullen. Ik maakte hem voor onze jongste die in mei 6 jaar werd. En ze was er helemaal blij mee.
Het inkleuren van de unicorns deed ik weer met distress inkt. 


En haar verjaardagjurk. Kon nog net uit de restjes die er lagen dit jurkje maken. Ze was er helemaal blij mee. De panda kan veranderen.
Fijne zondag allemaal!!
Groeten van Femminde

ps. Kijken jullie ook nog even wat Sarah gemaakt heeft KLIK
 

9 opmerkingen:

 1. Al lang geleden dat Mirthe 6 werd maar wat zal ze blij geweest zijn met deze mooie unicorn-kaart Γ©n super leuke jurk!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, deze vrolijke unicorn kaart voor Myrthe is superleuk! Heel tof al die vrolijke papiertjes verdeeld over de slim line! En wat zal ze zich jarig hebben gevoeld in deze leuke pandajurk! Fijne zondag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom net bij Sarah vandaan en ook jij hebt en slimline, alleen geen washi.. Je kaart is heel gaaf voor een meisje dat van eenhoorns houdt.
  En die jurk!! Wow, wat ontzettend leuk..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart, en een gave jurk! Zo grappig met die panda er op :) Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Femminde, ik was vanochtend al snel komen piepen, maar ik liet nog geen reactie achter. Ik vond het zo tof dat je me met eenhoorns uitdaagde, want dat heb ik niet. Jouw kaart voor Myrthe is heel mooi. Toffe kleuren en leuke lay-out. Altijd extra feestelijk met de naam en de leeftijd erop . Grappig dat we alletwee een Slimline kaart hebben en inderdaad dan heb je wat extra ruimte. Joepie , het is me nog net gelukt voor middernacht, overdag te druk met de kinderen. πŸ˜‰
  Fijne nieuwe week alvast 🌾

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele mooie unicorn kaart heb je voor Mirthe gemaakt.
  De jurk heb je ook super mooi gemaakt en gaat ze vast veel dragen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wo....super GAAF Femminde....allebei!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.
  αžšαž”ៀαž”αž›េαž„ Football Online

  BeantwoordenVerwijderen