privacyverklaring

maandag 17 mei 2021

Voor Eric en mannenkaarten

Hallo Allemaal,
Leuk dat je weer even komt kijken!! 
Hier even een aanrommel morgen. De kids naar school gebracht. Jongste was trots op haar traktaties (ze had ook druk meegholpen met panda's inkleuren!!) en ging helemaal blij naar school. 
Nog even bij mijn moeder langs, toevallig kwam zij net thuis toen ik er langs kwam. 
De kaartjes op de foto gezet. Vorige week was zat ik in een heerlijke flow maar het licht om foto's te maken was niet goed. Nu lukte het prima.
Ben nog even bezig geweest met wat Missees. Ik had ze gekleurd met distress inkt maar ze hadden per ongeluk in de zon gelegen 🙈. Ik kleur dan helemaal rood, maar met deze dames was het omgekeerde gebeurd. Vooral de huidkleur was erg vervaagd. Dit was nog wel weer redelijk te herstellen. 
Zo als ze droog zijn maar in een doosje bewaren waar het daglicht niet bij kan 😀
De laatste dag van deze maand is de verjaardag van Eric. Ik vond het moeilijk om wat te bedenken. Maar hij mag hopelijk vanaf deze week weer naar de tennisbaan. Dus dit is wel een toepasselijk kaartje en ook een beetje stoer.

                                             

En ja wat moet je kopen... Het liefste hebben ze geld. Is toch leuker geven in een envelopje. Deze stans is van Karin Joan
En ik was bezig voor vaderdag (maar dat zien jullie later) en er lagen nog mannenpapiertjes. Dus nog even een paar verjaardagskaarten gemaakt. Dat is de afgelopen weken goed gelukt die mannenkaarten. Ik geef eerlijk toe dat ik liever andere kaarten maak. 
Maar voor met name de oudere mannen vind ik deze wel leuk geworden. 
Materialen bijna allemaal van MD. 


Hoop zo ook nog even een rondje te maken bij jullie.
Fijne dag allemaal!!
Groeten van Femminde

ps. De meiden vanmorgen voor ze naar school gingen...

12 opmerkingen:

 1. jij ook nogmaals gefeliciteerd met je jarige dochter....ze is ook gelijk jarig met onze kleinzoon en Maxima.ook wij hangen 17 mei altijd de vlag uit!
  Je kaartjes zijn stuk voor stuk heel erg leuk geworden!
  Mooie foto van de meisjes....fijne dag!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je weer MOOIE kaartjes gemaakt Femminde. Ook ik vind het maken van mannenkaarten vaak heel moeilijk.....jou is het GOED gelukt.
  Proficiat met je jarige dochter en wat LEUK beiden te zien met de traktaties.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gelukt, hoor, die mannenkaarten! Inderdaad niet de makkelijkste categorie. Gefeliciteerd met je jongste! Geweldige leeftijd: ze voelen zich dan zo jarig, he?!
  Met ons huis gaat het Prima. Ik zit nu even aan een theetje, maar zo vertrek ik weer met een auto vol spullen. Ons oude huis raakt steeds leger...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wist ik ook niet dat Distress inkt door de zon/licht zo verkleurd, wel zo veilig in een doosje! Ze staan er weer prachtig op je foto's en Eric zijn tennis kaart super bedacht, valt niet mee voor een 15 jarige! Je mannenkaartjes zijn ook hartstikke leuk! Wat zijn ze dan trots met die mooie traktaties richting school te gaan, echt jarig!!!
  Mijn voet hersteld naar tevredenheid en met tape erom veel steun, maar ben er nog niet..oefen als een gek, hihi
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je jarige jongste! Wat leuk dat jullie elk jaar de vlag voor haar uithangen! De stoere kaart voor Eric is ook super, net als de verschillende mannenkaarten! Nog een fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je jarige dochter, Femminde! 6 alweer! Gezellig dat jullie samen aan haar traktatie hebben gewerkt.
  Je kaart voor Eric is prachtig en je andere mannenkaarten ook.
  Heb nog even naar je vorige post gekeken ook, dat je zoveel berichtjes in concept hebt staan, wauw! En wat apart dat je missees zo verkleurd waren in de zon.
  Groetjes en fijne week,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie reeks mannenkaarten!
  proficiat met je jarigen thuis.
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met jullie dochter. Wat staan de meiden mooi op de foto met de traktatie.
  Mooie kaarten heb he weer gemaakt. De kaart voor Eric is mooi en past helemaal bij een 15 jarige tennisser.
  Je mannenkaarten zijn ook erg mooi. Precies goed voor een man. Ik weet uit ervaring dat die niet zo van tierelantijntjes houden.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte met jullie jongste! Gaat inderdaad hard, he?
  ik vind je kaarten weer helemaal tof! Die voor Eric is heel gaaf. De andere mannenkaarten zijn ook heel mooi, hoor, maar die voor Eric is net wat meer bijzonder.. en dank je voor de tip van dat patroontje. Ik ga het eens opzoeken..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd en wat een mooie kaarten heb je gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat met je dochter! Zo te zien heeft ze helemaal zin om naar school te gaan met haar tractaties. Je mannenkaartjes zijn prachtig. Slim om er meteen drie te maken, zo heb je meteen wat voorraad en de kaart voor Eric is natuurlijk helemaal tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt weer erg leuke mannen en jongenskaarten gemaakt. Lekker aan de freubel geweest. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen