privacyverklaring

zaterdag 22 mei 2021

VW busje man , vergeten liftchallenge en Jasmijn boek

          
Hallo Allemaal,

Toch al even weer een berichtje. Een geplande dit keer want ik ben zelf nu aan het werk. En meestal is het de Pasen of Pinksteren echt super mooi weer als ik juist moet werken maar deze keer helaas niet. Hopelijk wordt het gauw zomer en kunnen de korte mouwen uit de kast. We zullen zien. Mijn  vorige post wat echt net vers van de pers maar deze staat al in mijn concepten sinds januari 2017. De oudste die ik nog had en het wordt wel eens een keer tijd om deze te plaatsen. 

2 mannenkaarten met het leuke VW busje. Binnenkort ook maar eens weer nieuwe kaarten mee maken, maar het zal nog wel even duren want ik heb de laatste tijd veel mannenkaarten gemaakt. 
Bij de liftchallenge vroegen ze toen een kaart met een doorzichtig stuk er tussen. 
2 kettinkjes die ik zo cadeau heb gegeven. 
En het boek waarin ik voor de meiden alles bij houdt. Deze is van de oudste en is ondertussen al helemaal vol. 
Leuk dat je even langs kwam.
Fijn Pinksterweekend verder!!
Groeten van Femminde

8 opmerkingen:

 1. Haha, ja het werd tijd dat we deze leuke kaarten ook eens te zien kregen;-) Leuk idee om de kettinkjes op de kaart te verpakken, en wat een prachtig naslagwerk heb je al vol voor je oudste! Een fijn Pinksterweekend, en werk ze!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 4 jaar in concepten.....dat krijg ik echt niet voor elkaar. Maar mooi om te zien hoe jouw stijl na 4 jaar niet veel veranderd is.
  De mannenkaarten met de VW bus zijn mooi. Dat is er ook een prima stans voor. Het boekje voor Jasmijn ziet er lief uit. Heb ik de eerste jaren voor onze jongens ook gedaan. Maar niet in zo'n mooi boekje.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat werd zeker tijd om deze te plaatsen, hihi Maar het vw busje is voor alle tijden en hip Femminde en enig hoe je leuke verpakking zo hebt voor de kettinkjes! Superleuk om de memory's op te schrijven alzitten de meeste anekdotes wel in je hoofd maar erg leuk voor later! Fijn pinksterweekend en extra leuk de maandag voor jou/jullie
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige creaties laat je weer zien Femminde.
  Dat je ze zolang kunt bewaren!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaartjes laat je zien Femminde...zo mooi zijn ze stuk voor stuk,
  gelijk heb je dat je ze gewoon ff alllemaal laat zien...Het is weer genieten om ze te bekijken....En ja ik zit ook te wachten op mooi weer, dit is echt bar en boos de laatste weken...bah niks aan!!

  groetjes en nog een paar mooie pinksterdagen
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop leuks weer op je blog vandaag! Het is inderdaad zonde om deze leuke kaartjes niet op je blog te laten zien. Succes met werken vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat heb jij weer lekker geknutseld ! helemaal leuke resultaten geeft dit ! mooi
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke set kaarten heb je gemaakt.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen