privacyverklaring

zaterdag 15 mei 2021

Schrijfblokjes en meer...

Hallo Allemaal,
Leuk dat je er weer bent!! Alles goed??
Nog even weer een post. We zijn aan het wachten op bezoek (alvast voor de jongste die maandag al weer 6 wordt!!). En ik denk dat ik precies even een berichtje kan schrijven. Want jullie raden het al. Weer teveel posten in concept. Er zijn zelfs berichten van 4 jaar oud. Maar eigenlijk wil ik toch alles wel laten zien. Wie weet dat ik binnenkort een keer oude kaartjes week of zo doen. Zodat de boel weer mooi opschoont.
Het is hier op dit moment heerlijk weer. Echt super!! Heel wat anders dan die druilerige dag van gisteren. Maar nu genieten we er zeker weer extra van.
Dit is ook een post van 2 jaar geleden. Toen waren net de zeemeerminnen van Marleen uit. Zo tof!! Ik maakte van spijkerbroeken en een contrasterend stofje mapjes waar je precies een schrijfblokje en een pen in kan doen. 
En ja Esmee was de jarige toen. Voor haar ging er ook nog een cadeautje mee. De zeemeermin past ook prima op de mal van het cadeautje. 

Samen met nog wat zeemeerminkaartjes die ik al wel heb gepost. Hier en hier. Wel grappig om terug op te zoeken uit 2019!!
En deze tas maakte ik voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. Het model is de Vink -tas
                                            En voor een kraambezoek nam ik dit setje mee. 
Fijne dag!! En tot binnenkort!!
Groeten van Femminde

12 opmerkingen:

 1. Alvast gefeliciteerd met jullie jongste. Fijn dat er dit jaar wel wat bezoek kan komen.
  Je notitieboekjes zijn erg leuk. Mooi 2 hobby's gecombineerd tot iets moois.
  Ook de tas en het setje voor de baby zijn er weer tip top uit.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt wel leuke dingen staan in ' de oude doos'. Ik heb niet zo'n voorraad met concepten staan. Ik verbaas me over de hoeveelheid dingen die jij in korte tijd steeds weer weet te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan heb je inderdaad veel in concepten staan Femminde. Maar dat maakt niet uit toch? Nu kun je weer veel moois laten zien. Alvast gefeliciteerd met jullie jongste.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjonge, dan heb je nog heel veel te laten zien! Deze schrijfblokjes zijn geweldig! De tas vind ik ook gaaf en het setje dat je meegenomen hebt voor de baby.
  Alvast een fijne dag! En gefeliciteerd met je jongste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook al heb je ze twee jaar geleden al gemaakt, ze blijven superleuk die zeemeerminnen! Net als die mooie tas en het leuke kraamcadeau! Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je jongste! Nog een fijne zondag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is het weer toch verschillend zeg. Gisteren was het bij ons wel aardig weer, we zijn veel buiten geweest en de zon scheen bij tijden. Wat een leuke cadeautjes zijn dit zeg, heel persoonlijk en origineel. En wat een mooie tas voor je schoonmoeder. Ik heb niet zulke handige schoondochters haha. Enne alvast gefeliciteerd met je jongste dochter. Mijn kleindochter wordt in augustus 6.
  Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke boekjes en kaarten.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Bezige Bij:)
  Wat een leuke creaties met de zeemeerminnen!
  Ook je tas en kraamkado zijn gaaf.
  Hier al 2 dagen erg veel regen met af en toe zon.Ik ben wel blij voor mijn plantjes, het groeit en bloeit allemaal uitbundig.
  Morgen een fijne dag voor de jongste en alvast felicitaties,
  lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allereerst van harte gefeliciteerd met Mirthe haar 6de verjaardag. Ik hoop dat het schooljaar in groep 3 goed gaat verlopen en weer gewoon les op school! Ik ben jaloers op jouw concepten map, hihi Ook weer zo leuk die stoere gepimpte schrijfblokjes van stof! Mooie tas en kraamkado Femminde met bijpassend kwijl slabbetje! Een fijne zondag en verjaardag morgen!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent weer leuk bezig geweest. Mooie creaties gemaakt. Gefeliciteerd met Mirthe haar verjaardag morgen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk gedaan met de schrijfblokjes.
  Natuurlijk nog gefeliciteerd met Mirthe haar 6e verjaardag!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent niet de enige met concepten van in 2019. De tijd gaat gewoon zo snel. De vinktas is mooi. Ik maakte er in 2019 ook 1 voor mij en die neem ik altijd mee als ik naar buiten ga x

  BeantwoordenVerwijderen