privacyverklaring

dinsdag 30 november 2021

Kerstkaarten 2021/ 2 blauwe serie

Beste allemaal,

Even weer een berichtje van mij. Ik kom er gewoon bijna niet aan toe om hier te zijn. Sorry!!
Misschien heb ik deze week meer tijd. Ik zit in quarantaine omdat ik zelf corona heb. 
Ik had het helemaal niet verwacht maar ik deed voor de zekerheid een zelftest omdat ik naar de tandarts moest (en we op het werk ook besmettingen hebben )
Niet leuk die Corona maar gelukkig ben ik er nog niet heel erg ziek van. Maar wel jammer voor de meiden dat ze weer niet naar school mogen. En ook leuke dingen als Sinterklaas enzo zullen missen. 
Maar ondanks alles gaan we er een leuke week van maken. We zijn nu eerst even druk met thuisschool en daarna zien we nog wel wat we gaan doen. 
Ik kan jullie nog een serie kerstkaartjes laten zien: 
Deze bovenste wil ik graag insturen voor DCL waar ze een kaartje vragen in niet traditionele kleuren. (rood/groen)
Ik heb mijzelf uitgedaagd om met dingen die er nog lagen leuke kaartjes te maken. De takjes heb ik al heel lang geleden gestempeld maar die bleven liggen omdat er niets mooi bij pastte. Daar heb ik met het bloemen stempelen rekening mee gehouden. 

Fijne dag!!
Groeten van Femminde
 

15 opmerkingen:

 1. Het is je erg goed gelukt. De kaarten zijn stuk voor stuk erg mooi. Leuk zijn de blauwe bloemen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen dat je nu toch corona hebt opgelopen, gelukkig ben je er niet zo ziek van. Wel jammer dat je kinderen nu niet naar school kunnen, in de leukste tijd van het jaar. Maak er thuis maar een gezellige week van! Je hebt een superleuke serie gemaakt. Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste krans met de groene bloem.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jakkes.....niet fijn dat je nu corona hebt. Hopelijk blijft het bij lichte klachten. En zeker niet leuk voor de meiden dat ze het Sinterklaasfeest op school moeten missen. Dan er thuis maar een extra feestelijke dag van maken.
  Je serie kaartjes is weer top. Heel mooi allemaal. Voor de challenge bij DCL zou ik de eerste of de laatste kiezen omdat daar de bloem in het blauw er het meest uitspringt.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat naar dat je corona op hebt gelopen Femminde, hopelijk wordt je er niet te ziek van. Je laat een mooie serie kerstkaarten zien waarbij je ook heel leuk gebruik gemaakt hebt van het dessin-papier. Ik zou de kaart met schaatsen voor DCL gebruiken als ik persé moest kiezen. Lastig, ze zijn allemaal geschikt en mooi.
  Beterschap.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OH neen! Zo blijft het maar gaan... Maar met zijn allen thuis is wel duidelijk!
  Wat een mooie reeks! Echt prachtig. Mijn voorkeur gaat naar de eerste en laatste, ik vind de blauwe bloem zo mooi. Succes daar. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach zielePieten, slechte timing Fem maar wel een geluk dat je een test deed voor de tandarts en ik weet zeker dat de meiden een mooi Sinterklaasfeest krijgen en dat jullie er veel gezelligheid van maken! Je kaartjes zijn super tof en ik kan niet kiezen vind ze allemaal super! Hou het bij lichte klachten hoor, bij ons op het werk ook al collega's thuis met milde klachten. Ik ga Vayenn zo uit school halen en gaan naar mij toe. In haar speelgoed kastje zit een verstop kado en verder gaan we knutselen met een pakketje van de action...wij vermaken ons wel!! Sterkte hoor en maak er wat van!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige serie Femminde zo mooi in deze tinten!
  Ik wens je beterschap en hoop dat je er niet al te zien van wordt.
  Onze zoon i gisteren positief getest en is er ondanks twee vaccinaties goed ziek van! Dus bij ons kan dit weekend het sinterklaasfeest niet doorgaan....zo jammer....maar we verzinnen er wel wat op.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap gewenst en hopelijk blijft het bij de milde klachten.
  Je kaarten zijn stuk voor stuk prachtig maar als ik zou moeten kiezen dan was het die met de schaatsen.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaarten zijn mooi! Die kleuren zijn heel stijlvol. Ik zou voor de eerste kaart gaan.
  Wat vervelend dat je corona hebt! Zo zie je maar dat een zelftest soms handig kan zijn. Hopelijk blijft het bij lichte klachten. Jammer voor de meiden dat ze nu niet naar school kunnen voor het Sinterklaasfeest. Wie weet komt er wel een lieve Piet een pakje aan huis brengen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een schitterende serie heb je weer gemaakt!!!
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een mooie serie kaarten heb je gemaakt.
  Beterschap en hopelijk valt het allemaal mee.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaartjes met erg leuke afbeeldingen erop en prachtige tinten! Prachtig die kaart voor DCL en wat leuk dat je met ons meedoet!
  Sterkte met de quarantaine en het thuisonderwijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kerstkaart Femminde, in de niet traditionele kleuren.
  Leuk dat je weer meedoet met DCL, fijne feestdagen gewenst alvast en tot volgend jaar bij de volgende uitdaging.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldige kaartjes weer Femminde, helemaal in mijn straatje! Dankjewel voor het meedoen met de DCL challenge. Ik hoop dat je klachten mild blijven, dat jullie er ondanks de quarantaine iets gezelligs van gaan maken daar twijfel ik niet aan! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie rij kaartjes! Ik vind ze prachtig. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL! Sterkte in quarantaine..

  BeantwoordenVerwijderen