privacyverklaring

woensdag 1 december 2021

Kerstkaartjes

Hallo Allemaal,

Alles goed bij jullie?? Hier alles oké. Een beetje verhoging en een beetje hangerig maar dat is het ook wel. De meiden zitten achter Teams dus ik kan mooi nog even wat plaatsen. Ik kwam deze serie kerstkaartjes nog tegen uit 2019. Lang geleden maar te leuk om niet even te laten zien. 


En ik zag dat ze sneeuwpopjes vroegen bij Knutsels en Kadootjes. Daar mag deze vast wel aan meedoen. 
Ik herriner mij dat ik die zomer in Duitsland een hele stapel sneeuwpopjes en pinquins in elkaar heb gezet. En als je dan inspiratie heb dat schiet het lekker op. 

Hier vandaag ook weinig inspiratie denk ik. Ik ga maar wat in het voren stempelen. De vogeltjes van the Greetery zijn op. En dan maak ik meestal een hele stapel omdat het best een gedoe is om de stempels goed recht te krijgen in de stempeltool. 
Dit was de vorige productie, maar ja die zijn nu weer helemaal op. 
Ik heb vooral bij de paarse inkt dat het na verloop van tijd flets wordt. Bij verschillende merken. Hebben jullie dat ook??
Ik maak nu denk ik weer een bruine serie. De gele heb ik voor Pasen gebruikt en de rode voor kerstkaarten.
Morgen ben ik er weer. Dan plaats ik samen met Marjolein.
Tot dan!!
Groeten van Femminde

11 opmerkingen:

 1. wat is dit ook weer een leuke serie, mooi dat we die nog mochten zien.... heerlijk al die sneeuwpopjes.
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, zo'n serie. Sneeuwpopjeszij lekker neutraal, dus kun je vooraf goed maken en later met allerlei kleuren combineren. Handig! Hopelijk wordt je niet zieker. Blijft toch spannend met dit rare virus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh, dat je zulke leuke kaarten nog niet eerder hebt laten zien is bijna niet te geloven! Gauw beter worden, rustig aan maar ... duurt allemaal al zó lang en tóch ziek ondanks 2 prikken én dan stééds een nieuwe variant én véél te laat met de booster...dC houdt de wereld in zijn greep 😪.
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel beterschap! Niks aan ziek zijn... Prachtige serie kaarten laat je ons zien! 2019? Wauw, ze zijn nog steeds mooi! Zelf merk ik dat mijn manier van kaartenmaken eigenlijk elke keer veranderd en kaarten van 2019 laat ik dan echt niet meer zien ;) Deze zijn tijdloos, erg mooi en neutraal

  Hobbygroet,
  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, deze leukerds zijn van alle tijden, ze blijven leuk! En binnenkort zien we al die leuke vogeltjes terug op een kaart!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig heb je milde klachten houden zo Femminde!
  Dit modelletje is zo leuk en ook dit is een gezellige serie
  die altijd kan. En misschien moet ik jou methode maar eens opvolgen, eerst "dingen" in elkaar zetten, hihi Ik ben kerstkaarten aan het schrijven geweest vanmiddag, ik dacht het kan maar klaar liggen.
  lieve groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie serie kaarten. Handig om alvast wat te stempelen. Ik stempel nooit in het vooruit. Dus geen tips… heel veel beterschap. Hopelijk blijft het hierbij . Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke serie kaartjes heb je nog voor ons om te laten zien, de sneeuwpoppen van MD zijn erg mooi, en dat zie je terug op de kaartjes. Heel veel beterschap gewenst, hopelijk blijven de klachten zo. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeker een hele mooie serie zeg. Groot gelijk dat je ze laat zien.
  Wat balen dat je nu thuis moet zijn en je meiden ook. Heel sneu voor hen. Zij zijn niet ziek geworden? Beterschap in ieder geval. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het blijven hele mooie kerstkaarten en gelukkig zijn ze heel lang houdbaar.
  Ik wens je beterschap.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellige serie kaartjes, mooi!
  Dankjewel voor je deelname aan onze sneeuwpop-challenge bij Knutsels en Kadootjes.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen