privacyverklaring

zaterdag 8 september 2018

Oma 70 en Esmee 9 (een uilenfeestje)

Hallo Allemaal,

Het duurde weer een tijdje maar ik ben ook hier weer even. Ik dacht dat ik tijd over zou houden nu de meiden weer naar school gaan maar er is weer van alles. Gelukkig bijna allemaal leuke dingen.
En zoals vandaag hebben we 2 familiefeesten op 1 dag. We moesten kiezen omdat het ene 2 uur rijden hier vandaan is. We blijven hier omdat ik morgen ook nog weer aan het werk mag.
Dus we vertekken zo richting Stadsgaten. En hopen op een beetje mooi weer. En voor de kinderen zijn er genoeg anderen om mee te spelen omdat er rond de 60 achterkleinkinderen zijn. (De oudste is 17 en de jongste een kleine baby)
En in ons hart zijn we ook een beetje in het westen. Zo jammer dat we kleine Samuël en Aimée niet kunnen zien. Dan wachten we maar op volgend jaar en er worden ook vast wel mooie foto's gemaakt. 
Mijn schoonmoeder werd een paar weken geleden 70 en daar maakte ik deze kaart voor met een mal van DDBD.
Volgende week hopen we haar verjaardag te vieren oa. in het klimbos bij Paasloo. Ik ben benieuwd.
En voor de verjaardag van Esmee maakte ik onderstaande kadootjes Ze wilde graag zo'n naamslinger. Erbij nog een notitieboekje en een kado envelop zodat ze zelf ook nog wat kan kopen. 
Leuk dat je er weer was. Ik hoop één dezer dagen ook nog een keer bij jullie langs te komen.
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde

5 opmerkingen:

 1. De bloemkaart krijgt vast een ereplaats bij Oma, leuk om je meiden in het middelpunt te zetten. En wat is Esmee verwend met deze leuke cadeautjes! De slinger zal vast het hele jaar door haar kamer opfleuren. Geniet van jullie familiefeest, en fijne werkweek!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow....wat heb je weer prachtige creaties gemaakt Femminde!
  Gefeliciteerd met Esmee.
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Femminde,
  Gezellig je berichtje. Jammer dat je kiezen moest, maar je kunt je nu eenmaal niet splitsen. Je kaart voor om is erg leuk! Met foto's, dat vinden oma's volgens mij altijd een succes!
  Het hele pakket voor Esmee is ontzettend leuk. Met de uiltjes in de hoofdrol. Heel gaaf. De naamslinger is natuurlijk helemaal geweldig! En Stadsgaten..... moet dat Stadshagen zijn??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar heb je weer die lieve uiltjes, die je altijd zo leuk verwerkt.
  Super toffe creaties! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Femminde
  Wat een leuke kaart voor Oma met een foto van je meiden, die zal ze geweldig vinden! Ook Esmee is goed verwend met je handmade pakket het ziet er heel gaaf uit! De familiedag is vast heel gezellig geweest ook al moest je kiezen? maar dat is soms niet anders! werk ze, xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen