privacyverklaring

dinsdag 25 september 2018

Vouwkaarten
Goedemorgen allemaal,

Leuk dat je weer even langskomt!!! Sorry dat ik de laatste tijd weinig bij jullie langs ben geweest maar het lijkt wel of de tijd tussen mijn vingers doorglipt. Sinds de kids weer naar school en de peuterspeelzaal gaan zijn er zoveel bijzondere (en leuke) dingen tussendoor. Maar het kost wel heel veel tijd allemaal.
We hadden een super leuke dag in het klimbos. (een heerlijk weer), we hadden wat minder geluk bij het startweekend van de kerk. Super bewolkt en af en toe een behoorlijke plens regen. En op buienradar leek het mee te vallen dus hadden we besloten om  de spelletjes toch buiten te doen. Achteraf was binnen beter geweest. Maar de kinderen (dit keer bijna 50!!)  hebben het gelukkig wel heel gezellig gehad.
Daarna een heerlijke BBQ, fijn om niet te hoeven koken en ook errug lekker.
Wel hilarisch. Mijn hubbie maakte een muizensla-spel voor de spelletjes middag. Hij zat in de schuur. Meestal ben ik daar niet zo lang en als je er bent dan maak ik eigenlijk altijd lawaai. Maar hij moest even wachten totdat de lijm droog was. Toen er plotseling twee echte muizen tevoorschijn kwamen. 😧Dus het wordt ook nog even een project om die muizen weer uit de schuur te krijgen. Iemand tips dan hoor ik het graag.
Vanavond weer de start van meisjesclub waar ik ook leiding aan geef. Straks nog even wat leuke dingen verzinnen voor het 2e gedeelte.
Deze popup kaarten maakte ik met een mal die ik won bij 4 seasons. Eigenlijk helemaal niet mijn ding maar ik daagde mijzelf uit en ik begon er steeds meer schik van te krijgen. Het werden er steeds meer.
En ook deze twee vintage kaarten.. Ik wil de onderstaande inzenden voor de uitdaging van K&K.
Ik heb nog een paar uitgestansde exemplaren liggen van de mal van Joy. Dus ik kan zo weer verder.
                                     
En nu wil ik er ook graag een ander blij mee maken. Lijkt het jou ook leuk om met de mal aan de slag te gaan. Laat dan een berichtje achter. En wie weet ben jij degene waar het pakketje op de deurmat ploft.
Fijne dag!! En bedankt voor jullie super lieve reacties!!
Groeten van Femminde

9 opmerkingen:

 1. Wat heb je een volle en leuke agenda Femminde en dan toch nog tijd om zulke mooie en uitdagende pop up kaarten te maken. Ik vind het knap dat je die gewonnen mal toch zo leuk hebt weten te verwerken....mijn ding is het ook niet dus ik doe niet mee aan je leuke aktie maar er komt geheid iemand langs die er wel super blij mee zal zijn!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt Femminde, leuk die mal die je hebt gewonnen en heel knap dat je toch de uitdaging aan gaat. En er je eigen draai aan geeft. Je hebt een leuke agenda, dat is als de kinderen nog kleiner zijn dan kan je nog overal mee naar toe. Geniet er nog van, ik vond het een mooie bijzondere tijd. Nu krijg je langs de zijlijn dingetjes mee...Succes nog met de muizen. Bedankt voor je deelname bij Knutsels en kadootjes.. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een creativiteit laat je hier weer zien Femminde. Leuk die springkaart maar ook de andere zijn plaatjes vind ik. Ik loot niet mee voor de stans maar wilde wel je kaarten bewonderen ;p
  Succes met de muizen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gave kaartjes heb je ermee gemaakt, helaas is het niet mijn ding heb er weel eens eentje gemaakt maar ben er niet weg van
  succes met het vangen van je muizen.
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaarten hoor, de wiebelkaart heb ik ook en is erg gaaf om te maken. . Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach ja, die tijd. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: geniet ervan, voor je het weet zijn de deur uit (echt waar!!)
  Je kaarten zijn supermooi. Leuk dat je die stans een paar keer gebruikt hebt en nu gaat weggeven. Ik loot ook niet mee. Er ligt nog veel wat ik heb besteld en nog niet heb gebruikt. Zelfs iets van Crealies van een jaar geleden...Erg gewoon.
  En die muizen. Als je ze levend kunt vangen in een muisvriendelijke val (met een korstje brood met pindakaas) kun ej ze daarna weer uitzetten, maar wel 300 meter van je huis, anders vinden ze je huis zo weer (als ze het goed bij je hadden....)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was verschrikkelijk weer het afgelopen weekend, wat je zegt kinderen genieten evengoed wel! Maar goed dat de levende muizen niet wisten wat voor spel er in elkaar werd geknutseld Femminde, hihi Goede tip van GerJanne lijkt me! En ik neem mijn petje voor je af dat je met deze mal aan de slag bent gegaan, want het is geen gangbaar model zeg maar! Jammer dat je er niemand blij mee kan maken, nadat je zelf 3 kaartjes als inspiratie hebt gemaakt!
  Zaten er maar meer uren in een dag hè? de dagen vliegen voorbij!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
  traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  เล่น บอล ออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen