privacyverklaring

donderdag 23 november 2017

Labels

Hallo Allemaal,

Even weer een berichtje van mij. Hebben jullie ook zo genoten van die droge middag gisteren. Ik werd er gewoon blij van. Ik had 2 dagen amper daglicht gezien omdat ik in de nachtdienst zat. Dan voel ik mijzelf altijd net zo'n molletje.
Verder lekker bezig met alles hier in en om huis. Het leven met een basisschooldochter is toch wel heel anders. En dat is niet alleen het vroege opstaan. Ze leert op school ook "rottigheid"als velletjes knijpen, tegen de schenen schoppen 😕etc. En dat moet thuis in de veilige omgeving natuurlijk even uitgeprobeerd worden met haar zusje. Ik hoop dat het een fase is, maar ik weet het niet. Anne (mama van vijf) blogde dat het bij haar nog steeds zo werkt. En haar 5 kids zijn al een stuk ouder. Ik blijf maar gewoon hopen dat het hier anders zal gaan.
Het feit is wel dat ze 's avonds zo moe zijn dat ze er om 18.30 in liggen. En dan heb ik wel lekker tijd om te scrappen😉. Vandaar de foto van die dikke stapel. Allemaal van de laatste week. Om jullie vast een beetje nieuwsgierig te maken. Nu mijn eerste post.


Altijd handig voor aan een cadeautje. Ze zijn hier altijd zo weer op.
Leuk dat je er weer was, morgen hoop ik terug te zijn met een kaart voor de challenge voor MD.
Fijne dag!!
Groeten van Femminde

13 opmerkingen:

 1. Wat een gave labels Femminde, dat staat altijd leuk aan een cadeautje.
  Je basisschooldochter probeert zich staande te houden in deze grotere wereld. Jammer dat dat is met vervelend gedrag, maar ook dat zal vast ook een fase zijn. Veel succes om daar mee om te gaan.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O zo herkenbaar dat molletje Femminde.. Ik kwam maandag uit de nachtdienst en zeker nu het buiten zo somber is lijkt het wel of ik er meer moeite mee hebt dan in de zomer.
  Ik heb gisteren de zon achter de wolken vandaan zitten kijken en toen hij eindelijk doorbrak een emmer gevuld en mijn ramen gezeemd.... En nu kletterd de regen tegen mijn schoon gewassen ramen :-(
  Ik moet stiekem lachen over het leren van rottigheid op de basisschool.. De eerste ochtend dat ik dochterlief ophaalde, riep ze ; " jij bent een K..T mama... "
  Ik kon wel door de grond zakken. Mijn kleine, lieve, schattige meisje, was in 3 uur tijd veranderd in een draakje :-(
  Sterkte met het opvoeden van je kids Femminde!!
  Heerlijk dat je nu s'avonds tijd hebt om te freubelen. Je tags zien er vrolijk uit!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke stapel weggevertjes is het geworden. En met kleine kinderen heb je altijd iets voor de juf. of het de schooljuf is of de juf van gym/. Ze zijn er altijd blij mee. Ja school is niet alles tegenwoordig. Onze jongste kleindochter loopt 2 dagen stage als onderwijsassistente. Die klaagde ook over het schoppen en plagen in de jongste klassen. Ze vroeg mij om raad, maar Wim zei, dat de oplossing er niet is. Wel helpt het vaak als de juf die schoppers, eens extra lief aan te kijken en te zeggen: Vind jij dat fijn als ze dat bij jou doen?
  Ze zou het uitproberen. Vlgende week komt ze weer met wat anders. Heerlijk als ze nog bij je komen als oude oma. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk gemaakt ! fijn om te maken, leuk om te krijgen
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke labels en die dikke stapel belooft nog veel meer moois!! Ja joh, ik kan niet uit ervaring spreken over zo'n jonge leeftijd maar bij buren met resp 3 en 4 kleine kinderen word ik helemaal niet vrolijk als ik het hoor in de zomermaanden en dat geschreeuw de hele dag, kunnen ze niet meer gewoon spelen en zijn die ouders doof denken wij vaak?? Ik duim dat het een fase is, maar voor je meiske is dit ook een hele grote boze wereld waarin ze haar plekje moet veroveren......konden ze maar altijd heel klein blijven heb ik vaak gedacht!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een enorme stapel, dat belooft wat! Deze labels zijn alvast heel erg leuk en inderdaad handig! Ik hoop met je mee dat het een fase is van je dochter :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 2 super leuke bedanktagjes Femminde...altijd makkelijk om ze op voorraad te hebben....
  en ik zie daar nog een stapeltje vreatiefje van jou....ik kom zeker terug om ze te bewonderen...
  En hopelijk waait die grote kleuterpraat weer over....niet leuk ...maar het is niet anders...komt overal voor...


  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Femminde, wat een lekker stapel, jij bent goed bezig geweest. Je tags vind ik erg leuk en altijd gezellig om ergens aan te hangen. Dat tule bovenaan geeft een leuk effect vind ik.
  Ik denk wel dat het een fase is, zeker als ze dit niet eerder deed. Gewoon consequent aangeven dat dat niet getolereerd wordt (dat zal op school toch ook wel gezegd worden?) en dan komt het vast weer goed :-)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed bezig Femminde. Leuke labels. Inderdaad handig voor een cadeautje. Erg leuk gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat weer een gezellige labels Femminde en lieve labeltjes hangen eraan met een mooie tule toefje en het touw strikje lekker stoer er bij! Wat een stapel heb je gemaakt zeg! Ja het komt bij iedereen voor, vieze woorden, brutaal enz. enz. je bent er nog niet hoor whaha Maar je kan hier wel consequent in zijn dat ze in jullie huis lief moeten zijn tegen elkaar en volg je hart met met je meisjes dan komt het allemaal goed....succes, hihi
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke en vrolijke labeltjes! Succes metje kleine grote meid ze moet natuurlijk het thuis ook uitproberen en dan aan jou de taak om dat te begeleiden wat wel of niet kan/mag zoals Gerie zegt dit is pas het begin...ha,ha veel succes en als ik naar mijn eigen 2 meiden kijkkan ikalleen maar zeggen het komt GOEd!
  fijn weekend!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel gaaf, deze labels. Inderdaad altijd handig om er een aantal in huis te hebben. En dit is dus met recht een berg kaartjes! Ik ben benieuwd wat je ons de komende tijd laat zien. Zal wel super zijn!
  Ik ben ook weer uit de nachtdienst. Maandag weer een nachtje..
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zijn ze mooi! Ook hier brengen ze wel eens schoolpraat en plagerijtjes mee, maar gewoon blijven herhalen dat het niet fijn is en dat je je naaste moet behandelen zoals jezelf ook behandeld wilt worden. Want wat je geeft krijg je ook weer terug! 💜

  BeantwoordenVerwijderen