privacyverklaring

vrijdag 29 september 2017

Liftchallenge

Hallo Allemaal,
Alles goed bij jullie??  Hier alles goed. Op het werk is het even rustiger dus ik merk ook dat ik meer energie overhoud voor dingen in huis. En dat komt goed uit. Afgelopen woensdag was er stoffenbeurs in Zwolle. En daar moest ik snel even heen. Ik was er al voor openingstijd en er stond toen al een rij. Maar het is gelukt, in drie kwartier had ik wat ik nodig had. En ik was op tijd terug voor een gepland telefoontje.
Gelukkig zijn de stofjes thuis goed gekeurd. De dames konden nog wel een warm jurkje erbij gebruiken. Op dit moment willen ze de broeken niet aan hebben dat zal wel een fase zijn. En ze twinnen graag. Ik vind het prima. Maar dan wel allebei een beetje verschillend. Anders heeft de jongste heel lang hetzelfde jurkje aan. Ze waren weg van het okergele stofje met al die figuurtjes. De eenhoorn is favoriet en het is gelukt om die bij allebei een prominent plekje te geven. En nu is de stof echt op want ik had maar een halve meter. En ik kan nu de mouwen afwerken met een tweelingnaald op mijn gewone naaimachine. Zo gaaf!! In het echt zijn de kleuren iets anders en zit het grijs meer tegen zwart aan. Daar heb ik nog wel een stuk stof van over. Dat wordt een rokje voor mijzelf is de bedoeling.
En ik helemaal bezig met de jurkjes dat ik de liftchallenge vergat. Helaas. Het is een vrij strak kaartje geworden. Maar even afwachten wat de nieuwe lift gaat worden. Weer een nieuwe kans.
Leuk dat je er weer was en een fijn weekend!!! Ik ga dit weekend werken en we vieren de verjaardag van ons neefje.
Tot binnenkort!!
Groeten van Femminde

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi je verjaardagskaartje Femminde
  prachtigegemaakt inderdaad lekker strak
  en ook de jurkjes zijn prachtig..KNAP dat je dat nog steeds voor hun doet...

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje! En wat heb je prachtige jurkjes gemaakt!
  Groetjes en fijn weekend,
  Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Femminde, wat leuk te lezen! Ja hoor, hier is ook alles goed. En wat ben je goed bezig met naaien. ZO enig!
  De jurkjes zien er prachtig uit. Leuk modelletje.
  Je liftkaart is trouwens ook erg leuk. Ja jammer dat het net te laat is, maar je wagen aan de uitdaging is ook al leuk, toch?
  Dit weekend ben ik vrij (alleen zondag avond/nacht verpl. achterwacht) Ik heb elk weekend in september iets gehad. Of 1 nachtdienst, of ztaredag uit de ND en dan zondagavond een halve late, door ziekte en andere weekenden achterwacht, dus ik was blij even een aantal dagen vrij te zijn. Wij vieren dit weekend ook de verjaardag van ons neefje ;-)
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap naaiwerk en leuk hé dat puzzelen om zoveel mogelijk eruit te krijgen.
  Je kaartje is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch een mooi kaartje voor de liftchallenge, jammer dat je te laat was. Tof die jurkjes die je voor je dochters hebt gemaakt, woensdag nog op de rol en nu al in de kast. Knap hoor!
  Fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen