privacyverklaring

vrijdag 15 september 2017

Gympies

Hallo Allemaal,
Net even een blogrondje gedaan en ik heb nog even tijd. Dus nu nog even een nieuwe post. Ik vond deze leuke gympies in China. Maar wat baalde ik toen ik op pinterest naar inspiratie op zoek was. Het is gewoon een regelrechte kopie van een MFT stans. Je kon het altijd redelijk makkelijk zien, als er een te gelikte kaart bij stond dan was het vaak een kopie. Maar dat is niet meer helaas.
Maar ik had hem al in huis en hij is gewoon te leuk om niet te gebruiken. Vooral met al die tieners in onze omgeving. De gympies zette al even geleden buiten in elkaar toen het 30 graden was.
Deze wil ik mee laten doen aan de ruiten of strepen challenge van het scrapcardschallenge blog. Hun 99e editie.
En deze is voor het Syrische pleegkind van onze zwager en schoonzus. Hij viert binnenkort zijn 13e verjaardag. Deze wil ik mee laten doen aan de mannenchallenge van AnMa creatief.

En nog een paar meiden kaarten. Valt het op dat stippen op dit moment bij mij favoriet zijn??
Ben je nieuwsgierig hoe we het hebben gehad in Diever. We hadden ontzettend geluk met het weer. Voordat het begon even een buitje, wind was er helemaal niet. Ze speelden de getemde feeks. Bijzonder was dat de twee hoofpersonen werden omgewisseld. Dit keer speelde de man de vrouw en andersom. Ze wisten het niet van tevoren want er ging een soort rad van fortuin rond die dat bepaalde. Wat hebben we genoten. Het was ook heerlijk om weer even bij te kletsen. Bedankt J!!! We zijn allebei druk met gezin en werk dat tijd om samen af te spreken schaars is. De komende tijd ben ik zelf wat meer vrij. Ik heb de laatste maanden gewoon te veel gewerkt. Kan ik weer eens even extra prutstijd inlassen. 'k Heb zo'n zin om nog lekker achter de naaimachine te zitten en ook om lekker kaartjes in elkaar te zetten. Inspiratie heb ik al genoeg. Wordt vervolgd dus...
Fijn weekend allemaal en bedankt voor het langskomen!!!

Groeten van Femminde


10 opmerkingen:

 1. Oh, wat een leuke stoere kaarten met die gympen, en dat mooie papier. Het zijn helemaal kaarten in "Femminde"stijl. Tof dat jullie zo'n leuk avondje uit hadden, daar kijk je dan met veel plezier op terug. Veel plezier met je extra prutstijd, ik ben benieuwd wat je de volgende keer laat zien.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Femminde,
  Ik ben nog laat even aan het bloggen, na een dag fanatiek met het baby album bezig te zijn, even iets anders! En wat een verhaal met je gympen en ook al is het een copie, ze zijn wel kleiner volgens mij en snap dat je er voor gevallen bent! Heel leuk voor tiener kaartjes en ze zijn hartstikke leuk geworden de hele serie! Heel leuk dat je met onze challenge mee doet met het eerste kaartje...thanks! Ook leuk om te lezen dat jullie avond zo mooi en bijzonder is geweest! Ja, jij hebt ook heel veel gewerkt de laatste tijd, we kunnen slecht nee zeggen hè! Hopelijk meer tijd voor de hobby Fem! Fijne zondag hoor!
  xx Gerie en DT Scr@p-Cards

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Femminde, zo is het vaak bij Ali..een tijdje geleden heel veel MD-stansjes en dan ook ng gewoon de kaarten van het DT er bij gezet maar kennelijk uit de shops verdwenen. Ook van Lawn Fawn heel veel (de heuvels op mijn kerstkaart van vandaag ook geloof ik), soms een verschil in maat maar meestal exact hetzelfde. Natuurlijk is dat niet helemaal pluis - daarover later deze maand ook een verhaaltje op mijn blog - maar ik koop het toch: het is allemaal te leuk en het gaat wel om onze portemonnee!!!!
  Deze sneaker heb ik al een paar keer gezien en ook jouw kaarten er mee zijn super leuk! Dank voor je deelname aan onze Scr@pCardsChalenge en geniet van de extra freubeltijd die je gaat krijgen!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verhaal van die chinese stansjes. Maar de Gympkaartjes vind ik geweldig! Heel toffe reeks.
  Ik hoop voor jou op meer me-time in de toekomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben er helemaal weg van Femminde ga ook eens kijken bij ali.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat DP met spijkerstofprint is echt super gekozen. Alsof het er voor gemaakt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie stoere kaarten. Blijft soms een spagaat bij Alie.....denk ik aan de originele ontwerpers of aan mijn beurs...
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Femminde
  Wat een mooie serie kaartjes met die leuke sneaker, ze zijn heel stoer.
  Bedankt voor je deelname bij Scr@p-Cards.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je weer een mooie serie en super gave kaartjes gemaakt Femminde ,
  dank je wel en reuze gezellig dat je meedoet met ons aan de streepjes en ruitjes challenge op scrap-cards liefs dt martine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaarten met de gympies! Super geschikt voor jongens. En nee die stippen vanllen helemaal niet op, hi, hi...
  Dank-je-wel voor het meedoen aan de MANNENchallenge bij AnMaCreatief!
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen