privacyverklaring

dinsdag 29 mei 2018

top 10 uil 7

Goedemorgen allemaal op deze stralende dag. 
Alles goed bij jullie?? 
Hier alles oké. Zelfs de kleine koolmeesje die met nestkast en al uit de boom zijn gewaaid hebben het overleefd. Tenminste, wij hebben ze nog niet gezien maar papa en mama blijven af en aanvliegen. Zal wel goed komen. 
Veel gebeurd hier. Ze kregen er een achterneefje en later ook nog een achternichtje bij. Het kaartje voor Benjamin is er al en die voor Sanne moet ik nog maken. Ik had voor haar al een opzetje liggen maar toen kwam het kaartje. Totaal andere stijl dus gewoon even overnieuw beginnen. 
De meiden waren afgelopen weekend bij opa en oma op de camping. Nu denken jullie direct dat ik heerlijk heb zitten scrappen. Ik moet bekennen dat ik daar erg veel zin in had maar ik ben toch maar eens even begonnen met grondig schoonmaken want dat was hard nodig. We gingen samen heerlijk uit eten bij het Vergulde Ros in Halfweg. Kan je zo lekker buiten zitten. 
En daarna nog weer twee nachtjes gewerkt. We waren de hele nacht lekker bezig geweest maar niet te. Op het werk hebben we ook veel met dat AVG te maken. Ik kon in eens niet meer inloggen om de therapielijsten uit te draaien en ook de sintromdienst mag geen kaarten meer over de mail versturen en komt ze nu  brengen. (Ik werk op een revalidatieafdeling van een verpleeghuis maar wij zitten in het grote ziekenhuis zelf) Kan het ook zijn dat we hier in NL een beetje doordraaien?? Ik krijg het idee.
En vandaag is het 100 jaar geleden dat mijn oma werd geboren. Mijn beide oma 's waren creatief maar omdat zij zo dichtbij woonde heeft ze mij bv. haken geleerd. Mijn moeder is nl. linkshandig. Wat was mijn oma een positief mens. Daar kan ik veel van leren. Ondanks alle verdriet en dat ze bijna niets meer zag ( en op haar gevoel sokken breide) was ze altijd opgewekt en tot het laatst van haar leven (ze werd 92) was ze scherp van geest. In dankbaarheid denk ik terug aan haar. 


Maar nu over tot waar het om gaat: Vandaag de 7e post voor de diertjes top 10 van Linda en Gerdine. Daarvoor maakte ik bovenstaande cadeauenvelop met de uil. Ik denk dat het wel mijn meest gebruikte diertje is. Ik vind hem ook zo leuk voor wat oudere meiden. (al denk ik wel dat hij flink concurrentie gaat krijgen van de toekan en de flamingo die er aan komen)
En omdat het om hetzelfde uiltje gaat ook nog maar de twee notitieblokjes die ik pimpte met een uiltje.

Allemaal een hele fijne dag!! Ik ga zo op kraamvisite bij  baby Iris en vanmiddag hoop ik nog even achter de naaimachine te zitten. Morgen ben ik terug met een kaart voor  het KKT en donderdag voor de uitdaging van Rhodé.
Tot dan!!
Groeten van Femminde

21 opmerkingen:

 1. Wat een bezige bij ben je toch Femminde.....maar als ik dit zo eens lees heb je het van geen vreemde!
  Je kaartje is prachtig!
  Groetjes en een fijne dag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart en leuke notitieblokjes, Femminde! Leuk gedaan.
  En ik heb van mijn oma leren breien, zij leerde mijn zusje overigens ook knippen, mijn zusje is linkshandig, maar knipt hierdoor rechts :) Ik bewaar ook erg mooie herinneringen aan deze oma, maar mis haar ook alweer heel lang... (mijn andere oma woonde veel verder weg en overleed toen ik nóg veel jonger was, ander soort herinneringen, maar ook fijne!)
  Fijne diertjesdinsdag!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weer leuke kaartje heb je gemaakt leuk dat notieblokje
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie cadeau envelop met leuk achtergrondpapier,Femminde.De notitieblokjes zijn ook superleuk.Het is een schattig uiltje.Fijne dag.

  Groetjes,Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toffe kaart, je boekjes zijn ook heel leuk!
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke blogpost. Je kaarten zijn super en gefeliciteerd met je achternichtje! De boekjes ga ik onthouden: dat is een leuke attentie.

  Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja, die AVG ... dat weet wat hoor.
  Ik voel wel een beetje met je mee, dat we in NL misschien een beetje doordraaien. Bij mij op het werk ( huisartsenpost ) mogen we al een aantal jaar geen papieren/verslagen/recepten e.d met privacy gevoelige info laten liggen op de werkplekken. Verlaat je je werkplek, dan moet je uitloggen en ga zo maar door...
  Wat bijzonder dat het vandaag 100 jaar geleden is dat je oma geboren werd. Mooie erfenis kunnen grootouders achterlaten door hun woorden en daden.
  Je hebt leuke cadeautjes gemaakt met de uiltjes Femminde. Oooh en die Toekan en flamingo heb ik ook ergens gespot, die zijn zó ontzettend leuk zeg!!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een leuke cadeauenvelop en notitieblokjes gemaakt met weer die leuke bloementoef!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke creaties met het uiltje. Die is bij mij ook favoriet. Overal leuk voor.
  Tot volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super deze leuke vrolijke uiltjes!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke creaties met de uiltjes!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kaart en boekjes zeg! Jij bent ook heerlijk bezig
  En inderdaad als je soms even poetst wat hier soms ook echt nodig is, heb je er ook wel een voldaan gevoel over en geniet je nog meer van je huis. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Femminde, wat een gezellig bericht. Heerlijk om even je handen vrij te hebben en je huis schoon te maken. Dat geeft zo'n voldaan gevoel. Dan scrap je daarna veel lekkerder!
  En ja, dat doorslaan, ik geloof het ook! Sommige dingen zijn natuurlijk prima, maar of er echt is na gedacht over de praktische kant van de zaak....ook blds mailen mag niet meer...
  Uit eten in Halfweg, lekker en gezellig!
  En wat schrijf je mooi over je oma's en de ene in het bijzonder!
  Je kaartjes zijn gaaf! De uil komt bij volgende week aan bod. En ik denk dat je stiekem iets met vogels hebt.....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. eh ja, Nederland slaat door in werkelijk alles, en daar heeft dit dan ook weer consequenties van. Je moet alles rapporteren en bij houden, en als het gevolg van privacy mogen jullie dus lijsten al niet meer doorsturen, je zou denken, allemaal zorg, allemaal beroepsgeheim, tot ze weer merken dat het eigenlijk niet werkbaar is, en wordt het weer terug gedraaid. Mooie kaartjes met de uiltjes, blijft toch een leuke set. groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gave kaarten, echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk weer, Femminde! Bedankt dat je weer meedoet! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk kaartje met het uiltje!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Even wat later dan de vorige dinsdagen maar zeker niet vergeten. Wat fijn zulke creatieve oma's en dat je ook nog wat van ze hebt geleerd. Leuk zulke herinneringen. Je hebt deze keer weer mooie projecten gemaakt, ik word er altijd vrolijk van.
  groetjes Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Femminde!
  Wat een leuke kaart en notitieboekjes!
  Hahaha ik lees onderaan dat je ook je oog al hebt laten vallen op de zomer collectie hihi ik kan ook niet wachten tot het juli is ;)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen