privacyverklaring

maandag 21 mei 2018

Bloemenkransen

Goedemorgen allemaal,

Leuk dat je weer even hier bent. Allereerst bedankt voor de reacties op het AVG. Het zal allemaal wel zo'n vaart niet lopen maar ik heb graag de dingen goed geregeld. Ik hoorde dat ook maar 1 op de 5  commerciele bedrijven/webwinkels het voor elkaar hebben.
Bedankt Irene en Linda dat jullie zo snel al wat op jullie blog zetten. Top!! Ik heb het wat aangepast en op mijn blog gezet. Het staat allemaal niet zo mooi (ik zie bij veel van jullie van die mooie tabjes bovenaan, dat zal wel een gadget zijn. ) Maar ik ben al lang blij dat er wat opstaat zonder dat mijn blog offline is gegaan.
Maar nu waar het werkelijk omgaat. Ik kan weer nieuwe kaartjes laten zien. Bij Gerie zag ik pas van die leuke kaarten gekleurd met ecoline. Dat heb ik nu ook in huis. Zo leuk om de geemboste krans daar mee in te kleuren en te spelen totdat je de juiste kleur groen hebt.
Boven de hartjes rand (zo leuk die stans van PTI had ik al lang, maar bij Ivana zag ik telkens van die leuke borderrandjes, de hartjes komen van de stempels van KJ) zit ook nog een rand geemboste X-jes. Mal van Tim Holtz. En ze vragen bij Knutsels en Kadootjes: dry of heat embossing. En dat zit er bij alle kaartjes dus allebei op. Het zijn echte zomerkaartjes geworden.
Wel fijn om weer wat aan te vullen. Want gisteren schreef ik 16 kaartjes!!, die de komende 14 dagen overal in de brievenbus zullen belanden.Super dat je even langs kwam!! We gaan nog even lekker naar buiten en vanmiddag naar onze jarige schoonzus. Gezellig.
Tot morgen bij diertjes dinsdag.
Groeten van Femminde

10 opmerkingen:

 1. Het staat er toch perfect op zo bovenaan dus nu maar hopen dat we van het gezeur af zijn en gewoon naar hartelust kunnen bloggen zonder toestanden.
  Je kaartjes zijn super vrolijk en fleurig Femminde!
  Fijne dag, xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaartjes heb je gemaakt!!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent goed bezig geweest! Mooie kaartjes, in prachtige kleuren. Je hebt je goed verdiept in de privacywet. Dat moet ik nog even doen. We hebben nog 4 dagen...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke zomerse kaarten, ze passen perfect bij het mooie weer, en anders brengen ze het mooie weer wel in huis:-) Nog een fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O,jee heb ik je aangestoken, hihi Wat zijn ze super leuk geworden en lekker vrolijke kleuren!!! Stuur je echt zoveel kaartjes? Wow ...wel gezellig! Ik ben vandaag ook vrij en zo dadelijk komt mijn vriendin bijkletsen, en heb ook heerlijk een uurtje in de zon gezeten...wat een weertje!!! geniet ervan!
  Keurig toch je privacy wet zo bovenaan!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige serie,Femminde.Vrolijke en frisse kleurtjes.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben bij jou gaan kijken en bij Linda en Irene. Als ik er ook zoiets opzet, ben ik dan klaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Femminde,
  Ja, ik heb het er ook op staan, ook bovenaan. Fijn dat Irene dat voorwerk heeft gedaan of in elk geval ons deelgenoot heeft gemaakt.
  Je kaartjes zijn echt super. Zo licht en vrolijk van kleur. Moi ook met de embossing en dus dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K.
  Mijn laatste nachtje alweer en dan deze week nog een teamvergadering en achterwacht, maar dat is niet zwaar...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kaartje, het embos randje maakt het helemaal af!
  Leuk dat je met ons meedoet bij K&K.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen