privacyverklaring

maandag 20 september 2021

Nog weer een keer de Missees

Beste Allemaal,
Na een heerlijk weekend ook hier nog even een berichtje. Ik heb weer leuke kaartjes om te laten zien met de Missees. Hier zijn ze nog niet aan "de man". Ik zag dat er ook mannelijke versies bestaan. Maar goed je kan niet alles hebben. En ik vermaak me nog wel een poosje met deze schatjes. 
En voor de mensen die niet van Missees houden. Gewoon niet verder lezen. Binnenkort plaats ik wel weer wat anders. 
2x hetzelfde modelletje . Deze is het.  Maar de vorige keer kwam ik er al achter dat hij erg groot is. Dit is een versie die 13 cm breed is en in verhouding is ook de rest dus wat kleiner. 
Er gaat wel behoorlijk wat papier in en de kaart is dus ook best zwaar. Maar deze zijn voor jarigen in december en dan mag het wat zwaarder zijn. En leuk om er weer een paar te maken. 

Vanmiddag hebben we nog een feestje van een meisje die houdt van eigengemaakte dingen. Er kon nog wel wat leuks bij dus ik pimpte een A5 schrift. Hele mooie kwaliteit van de Hema. 
Verder rommel ik een beetje aan hier. In huis nog wat opruimen. Nog een jurkje knippen voor de oudste en dan vanmiddag nog even naar de verjaardag.
En dan vanavond de nacht in voor 2 nachten. Waarschijnlijk met een uitzendkracht. Dat is altijd weer een verrassing, ik hoop een leuke...
Fijne dag verder!!
Groeten van Femminde

8 opmerkingen:

 1. Ik vind Missees wel heel erg leuk voor meisjes kaarten en ze zijn erg mooi geworden ook je notitie booekje is gaaf! Mijn eerste avonddienst viel qua drukte mee en ja, je zit er meteen weer in hè! Het is nog steeds druk door de zieken maar ga toch een beetje meer om mezelf denken, de boog kan niet altijd gespannen zijn. Gezellig vannacht en morgen iemand die met je mee loopt Fem, rustige wacht hoor!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zit wel een fan van Missees Feminde en ik vind dat je er mooie kaarten en een leuk schrift van gemaakt hebt. Leuk model kaart zo met dat uitstekend stukje, zo komen die leuke dames heel goed tot hun recht. Rustige nachten gewenst.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het heeft even geduurd, maar ik ben nu ook fan van de missees! Je hebt er superleuke kaarten meegemaakt, en het is een leuk persoonlijk schrift. Fijne en rustige nachtdienst!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi en schattig kaartjes. Zelf niet zo’n missees fan maar wat jij ermee maakt vind ik wel erg leuk om te zien.
  Liefs, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er weer iets moois van gemaakt. Zelf heb ik niks met de Missees maar ik vind het leuk om te zien hoe anderen er mee combineren. Vind hetze er wel leuk uitzien.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaarten. Het schrift is ook leuk opgepimpt. Lekker creatie geweest. Een goede en hopelijk rustige nachtdienst. Fijn dat er iemand met he meeloopt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn leuke kaarten. ik moest eerst erg aan de missees wennen, maar begin ze steeds leuker te vinden en ik heb zelfs nu een setje stempels...Succes in de nacht weer. Ik weet niet wanneer ik weer moet. Ja, de 3e oktober, maar er is een nachtcollega niet helemaal fit, dus misschien moet ik donderdag wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij weet wel raad met die missees! Super leuke kaartjes om naar meiden te sturen. Ook je kaartjes in de post hiervoor met de lelietjes van dalen had ik gemist. Ik vind ze echt prachtig! Dat houtschijfje is ook zo leuk erachter.

  BeantwoordenVerwijderen