privacyverklaring

vrijdag 30 juli 2021

Fem daagt Sarah uit 10: maak een kaart met een Missee

Hallo Allemaal,

Vandaag ben ik er samen met Sarah. Voor haar verjaardag stuurde ik haar een kaartje en  ook een pakketje om zelf mee aan de gang te gaan.
De release van de nieuwe Missees werd uitgesteld,en kwam pas na haar verjaardag in april in de winkel, dus dit is nog van de oude serie. 
Ook deze serie blijf ik leuk vinden. Ik combineerde het met de flesjes van Stampin Up.
Dit ging op de post.
          Een kaartje voor een jarig nichtje. Ze houdt zo van dieren dus het hondje mocht erbij.
 

                                                            Nog een simpel kaartje..
En jullie weten wel weer wat ik dan denk. Ik heb veel te veel. Maar later zijn er weer weken dat ik nauwelijks scrap en dan ben ik blij met mijn voorraad. Ik ga nog wel weer Missee kaartjes maken als ik tijd heb. Veel te leuk. Vooral voor tienerkaarten vind ik ze super. En ik weet ook dat sommige van jullie niets met Missees hebben. Klik dan gewoon even weg. Ik laat ook wel weer andere dingen zien 😀
Hele fijne dag!!! En leuk dat je langs bent geweest. Kijken jullie nog even HIER wat Sarah met het pakketje gedaan heeft??
Groeten van Femminde

8 opmerkingen:

 1. Jij hebt ook supergave creaties met je leuke pakket gemaakt. Ik vond de Missees eerst ook niets, maar ben helemaal bijgedraaid, ik vind ze nu erg leuk! Voor jou ook een fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog stééds géén fan maar vind jouw en Sarah's creaties wel super leuk en zéker voor teenage-girls (die ik niet heb om aan te sturen).
  Goed weekend XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Femminde, het was een super gaaf pakket. Het was een tip van mij om me uit te dagen met de missees omdat ik ze zelf nooit zou kopen, maar jij laat telkens zien dat je er leuke dingen mee kan doen dus perfect voor een uitdaging. Met het mooie papier erbij was het een genot om er mee te knutselen en ik was blij met het resultaat. De dame met de dotjes is niet mijn favoriet, maar bij jou past het! De dame met het haarbandje vind ik leuk en de dame met kroeshaar is mijn favoriet daarom ging ze naar jou. Het diertje ( ik wist niet goed wat, maar jij zegt hond ) is enorm grappig. Jouw kaarten zijn echt Femminde kaarten en daar hou ik van.
  Tot de volgende uitdaging en waarschijnlijk veel eerder! ( Ik moet mijn KKT ronde nog afmaken )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuke kaart met de missees , vind het zelf toch moeilijk om mee te werken.
  Heb er eentje gemaakt bij Gerie waar ik nog een kaartje mee moet maken.
  Had een andere mal besteld bij Alie maar dat ik deze binnen kreeg was het nog groter dan de mal van Gerie die ik eigenlijk ook al groot vond.
  Of ik hier nog een kaart mee maak is afwachten.
  Op de één of andere manier vind ik ze toch ook wel weer grappig.
  fijn weekend.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn prachtige kaarten met de Missees en leuk dat je ze combineert hebt met de Stamping Up. Die met dat hondje erbij vind ik zo schattig.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie vrolijke kaarten.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw, dat heb je weer netjes verwerkt in zo veel kaartjes, top
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen