privacyverklaring

donderdag 31 januari 2019

gastdesigner bij MD

Hallo Allemaal,

Fijn dat je er weer even bent. Vanmorgen werden wij hier wakker met een dun laagje poedersuiker (sneeuw) in de tuin. De meiden hadden zich verheugd op het maken van een sneeuwpop maar dat gaat niet lukken en trouwens het is ondertussen ook al echt dooi.
Vandaag al weer een berichtje omdat ik GD mag zijn bij Marianne design. Wel heel leuk om te doen!!
De challenge van deze keer is:  Diertjes van Eline naar keuze met minimaal 3 producten van MDesign. Geen moeilijke opdracht dus. 
Ik probeer altijd een beetje in het voren te werken dus ik maakte vast een kaartje voor Daniël die in april 6 jaar wordt. Er moesten wel Afrika dieren op omdat hij daar deze zomer is geweest. Ik koos voor dit leeuwenpaartje want die lieve leeuwen woonden al wel een poosje hier op de zolder maar waren nog niet uit de verpakking geweest. Errug!! Maar direct nog een paar gestansd dan volgen er nog meer meestal. 
Gelukkig heb ik nog even tijd, ik heb nog leuke tricot met die Afrika diertjes en dan kan ik er nog een  shirt bijmaken. Nu alleen nog knippen en tijd maken om dat in elkaar te zetten maar dat komt wel goed.
Hele fijne dag allemaal en tot gauw!!
Groeten van Femminde

ps. gebruikte materialen:
leeuw COL 1455, olifant voor de ballon COL 1384, stempel KJ 1701, paperpad Elines craft dates, alfabet COL 1397

12 opmerkingen:

 1. Ah, deze kaart zal Daniël helemaal geweldig vinden! Leuke kaart heb je voor hem gemaakt, en als gastdesigner val je met je neus in de boter met deze leuke Eline diertjes!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze opdracht was niet zo moeilijk denk ik, iedereen heeft wel een mal van de diertjes in huis.
  De kaart is erg leuk en hij vind hem vast fantastisch.
  De kaart vroeg gemaakt maar hij kan alvast maar klaar zijn, wel zo rustig .
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een top-uitdaging. En leuk dat je gastdesigner mocht zijn! Je maakte een super gave kaart met de lieve leeuwtjes. Ik heb ze laatst ook pas voor het eerst gebruikt, zal ze binnenkort op mijn blog zetten :). De 'sneeuw' van vanmorgen is hier ook alweer weg, was niet genoeg om in te spelen nee. Ach, komt vast nog wel een keer binnenkort! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke kaart! En helemaal toepasselijk als je net in Afrika bent geweest. Leuk modelletje heb je gebruikt.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk dat je gastdesigner mocht zijn en je kaart is heel gaaf. De leeuwen liggen hier ook nog in de verpakking...Jouw kart voor Daniel is heel leuk geworden. Vooral voor een 6 jarige is het geweldig dat zijn naam erop staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. GD bij MD, dat is iets voor jou!!
  Heel mooi kaartje. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart,Femminde.Leuk afgewerkt met de leeuwen erbij.Fijn weekend.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  รอยัล 1688

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een superleuk kaartje is het geworden, leuk dat je gastdesigner mag zijn ben het ook vorig jaar een keer geweest.
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een stoer kaartje heb je gemaakt met de leeuwtjes, leuk gedaan!

  Groetjes,Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen