privacyverklaring

dinsdag 3 juli 2018

Geslaagd en slider kaart

                                       
Beste Allemaal,

Leuk dat je weer even langskomt. Allereerst super bedankt voor al die lieve berichtjes die ik vorige week ontving. Zo leuk om allemaal te lezen.
Ondertussen waren wij heerlijk aan het genieten in Cochem (aan de Moezel). Wat hebben we genoten van de omgeving, Koos Konijn en de knutselklub, het park in Knotten etc.
En we hadden zo'n geluk met het weer. Her werd steeds beter. En ook nu terug in NL is het nog steeds zo lekker. Echt genieten. Vandaag kan ik jullie 3 geslaagd kaartjes laten zien en een verjaardagskaartje (dit is een sliderkaartje en ook nog nummer 12 in mijn diertjes top 12).Allemaal heel verschillende kaartjes behalve de laatste twee. Maar dat is wel duidelijk.
En op vakantie gingen er Elines winterbeestjes (sneeuwpoppen, pinguins) mee om in elkaar gezet te worden en witte gestansde bloemen en takjes die nog gestempeld moesten worden in meerdere kleuren. Dus als ik nu wat wil maken ligt het meeste voorwerk al klaar. Fijn!!
Laatst las ik op de blog bij Rhodé (little rosa) dat zij ook vaak los van elkaar dingen maakt (stanzen, achtergrond) en als ze dan een keer tijd heeft ze dan veel in korte tijd in elkaar kan zetten. Zo gaat het hier dus meestal ook. Hoe doen jullie dat??
Hele fijne week allemaal!! En ook heerlijk genieten van het mooie weer!!
Groeten van Femminde

5 opmerkingen:

 1. Hoi Femminde,
  Wat fijn dat jullie zo hebben genoten.Een andere omgeving is heerlijk.Kostbare momenten met je gezin!Nu lekker nagenieten.
  Ik moet nog even wachten tot eind van deze maand, en dan hier ook vakantie:)!!!! Joepie!
  Je schuifkaart is super gaaf. Zo leuk met de teckel.
  Je geslaagde kaartjes zijn ook erg mooi. Hier geen geslaagden, ze zijn nog jong om me heen:)Paar jaartjes nog.
  Dat is wel een goed idee het vooruit werken. Ik ben altijd zo chaotisch op het laatste moment, en als er iets klaar ligt, heb je wat meer rust, lijkt mij. Ik neem de tip mee. Nu nog uitvoeren,hahaha!
  Bedankt voor de inspiratie en de tip.
  Geniet nog van de week, en het mooie weer, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi Femminde,
  Wat zullen jullie genoten hebben, op vakantie heerlijk.
  Wij gaan pas half augustus dus dat duurt nog wel een week of 6.

  Super leuke kaartjes heb je om te laten zien
  Wij werken nooit vooruit , d.m v iets te kleuren of uit te draaien...komt altijd in een bak van NOIT meer gebruiken.
  De kaart wordt ter plekke helemaal gemaakt alles bij elkaar uitgezocht op kleur en uitgedraaid....zou het weleens heerlijk vinden, maar al vaak geprobeerd en het werkt niet...

  zo zie je maar hebben we allemaal onze eigen methode.]
  op vakantie lukt het dus niet om "IETS"mee te nemen...ik heb alles nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de vakantie, qua weer kan het dit jaar ook al niet meer stuk.
  Wat een fleurige nr 12 heb je gemaakt met de teckel, die grote letters doen het toch erg leuk op de kaarten! Ze zijn allemaal erg geslaagd.
  Iets om te knutselen meenemen op vakantie lukt mij niet, hoogstens een borduurkaartje. Ik ben een ontzettende langzame knutselaar, duurt erg lang voor ik tevreden ben, en soms baal ik zo van mezelf, omdat ik het mezelf zo moeilijk maak.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha die Femminde,
  wat lekker zeg een weekje bij Cochem. Mooi daar! En hier lijkt het ook net vakantie met die prachtige dagen. Gewoon doorgaan met genieten.
  Jouw vraag, ja daar ben ik pas ook mee bezig geweest. Ik heb eens de sneeuwmannen van MD gestanst en wel gekregen van Nelleke. Toen heb ik ze in elkaar gezet en in en zakje gedaan. En ik ket zeggen dat dat super handig is! Ik heb dat daarna niet meer gedaan, maar ik dacht dus pas geleden: laat ik eens ene voorraadje gaan aanleggen. Dus wie weet gaat dat wel gebeuren. Ook achtergrondjes maken, kan makkelijk van te voren. Op dit moment ben ik druk met wat bestellingen en wat anders, maar dat lees je zaterdag als je tijd hebt..
  Doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n vrolijke post!
  En zoveel verscheidenheid in je kaartjes maar met 1 ding gemeen: heerlijke kleuren... volop vrolijkheid! :)
  Ik neem meestal niks mee op vakantie.
  Wat ik vroeger bij mijn ouders in de tuin heerlijk vond is kleuren onder de parasol. Dat lukt op mijn balkon niet (nog geen goede parasol en mijn tafel is aan vervanging toe ;) )
  Ik ben ook dol op wat extra voorraad stansen of kleuren zodat ik een andere keer sneller kaarten in elkaar kan zetten.
  Bijvoorbeeld als ik 1 diertjes kaart wil maken. Stans ik zeker 2 diertjes ;) Dus dan ligt er nog een voorraadje diertjes ;)
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen