privacyverklaring

donderdag 14 december 2017

Kerstkaarten vogel/hert 4

Lieve Allemaal,
Bij jullie ondertussen ook alles dooi?? Hier wel. Zelfs de chocoladesneeuw (vieze sneeuw aldus dochter) is weg. Zou onze oudste creatief worden?? Ze wil het liefst de hele dag met het plakband spelen. En ze had zelfs bedacht dat het leuk zou zijn om de slee met een plakbandje aan de auto vast te maken. Leuk bedacht toch??
Vandaag weer een lawine van kerstkaartjes. Anders kom ik er nooit door. Ze zijn ondertussen geschreven en bijna op de bus. Toch wel tof dat het gelukt is om de mensen die ik altijd een kerstkaart stuur een zelfgemaakte te kunnen sturen. Wat wel even doorwerken. Stansen bij de meiden aan tafel en dan 's avonds als ze op bed lagen kaartjes maken. 42 in 3 dagen tijd. Super dat het gelukt is. Even dacht ik ik maakt alvast een stapeltje voor volgend jaar. Maar ik geloof toch dat ik eerst maar weer eens wat gewone kaartjes maak. Ik wil dolgraag nog eens een card in a box maken. Daar maar eens mee beginnen.
Super dat je weer langs kwam. Bedankt voor die super leuke reacties die jullie elke keer achterlaten. Helaas lukt mij dat niet zo vaak bij jullie. Hopelijk binnenkort weer. Voel je dus ook niet verplicht om een reactie achter te laten. Ik vind het al leuk dat je even komt kijken.
Fijne dag en tot morgen!!
Groeten van Femminde

9 opmerkingen:

 1. Het is helemaal geen straf om naar je kaarten te kijken, en een reactie achter te laten. Ze zijn heel mooi! Bij mij zitten die malletjes nog in de verpakking eigenlijk zonde, maar binnenkort mogen ze eruit, tussendoor ga ik gewoon door met kerstkaarten maken. Fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie weer zo een prachtige serie, ik vind de basiskaartjes ook erg mooi. het goud springt er mooi uit en dan dat prachtige hertje erop. super.
  Je bent goed bezig. Zou wel leuk zijn als je met je oudste lekker samen kunt knutselen,,wie weet!

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een productie! En in zo korte tijd! Volgens mij kun je beter nog geen kaartjes voor volgend jaar maken. Dan zijn er weer nieuwe spullen en technieken en dan wil je misschien toch iets anders maken. En een card in a box is een goed idee. Ik heb het ook weleens gemaakt en is eenvoudiger dan ik dacht. Ik hou je blog in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn weer mooi!
  Ook de groene reeks is knap!
  Ik vond het al super dat ik op 2 dagen 15 kaarten maakte, maar jij 42 op 3 dagen! Dat verdiend een pluim!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Femminde. Dee zijn ook prachtig netzoals de kaarten van gisteren. Juist door de eenvoud en de combi van de materialen. Ik hou dit voor volgend jaar. Ben bijna klaar! Dan ga ik weer door met iedere week eenkerstkaart.. en dan kom ik goed uit. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige serie,Femminde.Dat goudpapier is erg mooi.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een productiviteit Femminde en ik vind al dat brons wel iets heel feestelijks hebben!
  Ik vind dat non-stop kerstkaarten maken niet echt leuk heb ik gemerkt, liever af en toe in alle rust een kaartje dus ga -zeker in de koude maanden!!- aan 52 weeks meedoen zodat ik vast een aardig stapeltje heb als het in nov weer begint te kriebelen.

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow.....wat zijn ze weer SUPER GAAF Femminde!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi deze serie's kerstkaartje Femminde zo mooi dat glimmende papier... en tjee wat een productie bij jou de laatste dagen...dat zou bij mij nooit lukken 42 in 3 dagen ...dat zijn er bijna 15 per dag...pffffttt...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen