privacyverklaring

woensdag 24 juli 2013

Helaas zijn ook deze kaartjes soms nodig

Hallo Allemaal,
Vandaag een wat minder vrolijke post. Ik blijf het moeilijk vinden om kaartjes te maken met oprechte deelneming erop. Hebben jullie dat ook? Ik heb ook nog steeds geen goede stempel met deze tekst, deze tekst heb ik geprint. In het verleden heeft of Joy of Marianne deze tekst wel uitgebracht. Als iemand weet welke ik bedoel dan hoor ik het graag.
Groeten van Femminde

4 opmerkingen:

 1. Hoi Femminde, mooie simpele kaartjes heb je gemaakt, maar dat leent zich heel goed voor dit soort kaarten. Ik heb een paar maanden geleden nog een stempel met verschillende teksten voor dit soort kaarten, en ook met sterkte en gecondoleerd erop, gekocht van Joy! Ook heeft Different Colors een hele mooie stempel met:heel veel STERKTE erop. Hopelijk heb je hier iets aan. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaartjes zijn het geworden en volgens mij vinden we ze allemaal lastig. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Femminde
  Heel stijlvolle kaarten, en ja deze blijven niet leuk en moeilijk om te maken, maar zijn wel af en toe nodig helaas. En ik vind dat je het goed hebt gedaan en Ingrid heeft al antwoord gegeven op je vraag, Joy!
  Lieve groeten van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie eenvoudige stijlvolle kaartjes heb je gemaakt. En wat is een vlinder een goede keuze in deze post......weggevlogen.

  Groeten, Berenda

  BeantwoordenVerwijderen