privacyverklaring

maandag 18 september 2017

Aapjes met kleren

Hallo Allemaal,
't Is al laat maar nu toch nog even een berichtje want de  MD challenge is bijna afgelopen. Ik was afgelopen zaterdag kerstmuizen aan het aankleden en toen kreeg ik het idee om dat ook met de aapjes te doen. Ik zat nog met het zomerthema van MD in de maag eigenlijk . Ik kreeg niet echt inspiratie ik denk dat dat ook mede door het weer komt en de koude temperaturen. (Vandaag trouwens wel een paar keer lekker buiten geweest en het zonnetje scheen lekker).
Maar als ik het aapje nu een zomers jurkje zou aantrekken...
Zo gezegd zo gedaan. En toen begon het er wel op te lijken.
Alles is van MD alleen de palmbomen niet. Ik heb zo niet alles bij de hand qua nummers. Ik heb de collectables aapjes, muizenkleren en stempels van Karin Joan. En het Fleurique papierblok
Maar na een jurkje leek het mij ook leuk om een aap met een broekje te maken. Echter de pasvorm was niet goed. De bretels wel gebruikt. het broekje zelf is die van de col kikker. En zo ontstond er een stoer kaartje voor een babyboy.
Vandaag rolde er ook nog van alles onder mijn naaimachientje vandaan. 2 jurkjes en een rokje.
Ik had weer twee blije meisjes, de oudste is fan van draaijurkjes.
En het rokje is een cadeautje.

Leuk dat je er weer was!! Bedankt voor het langskomen en de lieve berichtjes!!!
Groeten van Femminde

5 opmerkingen:

 1. We hebben veel overeenkomsten!
  Wat een leuk bericht! Het kaartje met het aapje met bretellen vind ik geweldig! En je naaiwerkjes zien er super mooi afgewerkt uit.
  Ik maakte vroeger ook een draaijurkje voor mijn dochter. Ze kreeg er eerst 1 van de zus, die al van een nichtje kwam. Het was na een tijdje echt versleten. Ik maakte het na en dat jurkje heeft ze jaren gedragen. ( en bewaar ik voor later ). Naaien is zo dankbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaarten met die leuke aapjes. Tof hoe je ze aangekleed met met het broekje en jurkje.
  Ook je jurkjes voor je dochters zijn erg leuk geworden. En dat doe jij in een dag! Knap hoor! Ik wens je ook een fijne week!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten,Femminde.De aapjes zijn zo schattig.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige jurkjes voor je meiden en de rok met naam erop zal ook met liefde gedragen worden!! Je MD challenge kaartjes zijn weer super, maar ze willen echt dat je gebruikte materialen allemaal omschrijft, welke collectables! etc. anders doen ze niet mee hoor!
  xx gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Femminde,
  Wat super leuk dat je de aapjes aangekleed hebt!
  TOP dat je dat plaatje van Eline hier deelde. Ik had het nog niet gezien maar ook weer super leuk. Die ga ik goed bewaren :)
  Fijne avond en veel knutsel plezier maar weer!
  Ik geniet nog altijd van die leuke setjes die je maakt (kaarten én kleding!)
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen