privacyverklaring

maandag 27 september 2021

Weer van alles

Beste allemaal,
Alles goed met jullie?
't Is al weer een week geleden dat ik hier was. Het lijkt gewoon niet rustiger te worden hier. Afgelopen zaterdag overleed mijn oma. Ze bereikte een hoge leeftijd, ze werd 98 jaar.
Twee dagen daarvoor beviel mijn nichtje van een gezonde dochter. Zo liggen het begin en het einde van het leven heel dicht bij elkaar. 
Vanmorgen maakte ik een kaartje. Heb er maar een strak kaartje van gemaakt. Op de begrafenis zullen we hun waarschijnlijk niet zien omdat ze rustig aan moet doen.
Dus bij het geboortekaartje ook maar een sterkte kaartje in de envelop. 

Ik maakte er meteen 2. De andere heeft nog geen bestemming. Gauw nog maar een weer wat doen met die mooi stempels van DC. Deze zitten op hout. En kunnen dus niet in de stempelhulp. Iemand nog een goed idee hoe je in 1x daar mooie scherpe afdrukken mee kunt maken??

Komende zaterdag is de 1e blokfluitles van de meiden. En ze moeten ook een schriftje mee om het huiswerk in op te schrijven. Ik pimpte dus 2 noteboekjes. 
Eindelijk de jurk van de oudste af kunnen maken. Dit ging dit keer echt in etappes vanwege het vele werken. Het bovenstukje is de Regina in 128 en de onderkant de Vallis in dezelfde maat.
Voor deze en de jurk van de jongste kwam ik net uit met 1,5 meter stof.
Hier met de Aura bolero die nog in de kast hangt. 
Leuk dat je even langs kwam!! Ik hoop ergens deze week ook nog een keer een rondje te doen en komende woensdag gewoon te posten voor het KKT. De kaarten zijn al klaar gelukkig.
Groeten van Femminde

14 opmerkingen:

 1. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Bijzonder dat ze zo oud mocht worden. Je hebt weer mooie kaartjes en prachtige naaiwerken! Wat betreft het stempelen: ik denk dat het het beste werkt met Versafine. Die inkt is heel intens en drukt mooi af. Maar het blijft altijd een beetje lastig met die stempels op hout.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd met het verlies van je Oma die een prachtige leeftijd heeft mogen bereiken dus jullie hebben allemaal heel lang van haar kunnen genieten en dat geeft troost! Ook weer een nieuw leven in de familie en voor beide gelegenheden mooie kaartjes! De jurk met bolerootje is prachtig, al echt een GROTE meisjes outfit!!
  Hier de hele dag een liftstoring, trap af geen probleem maar maar terug naar 4 hoog met alle boodschappen is een ander verhaal...lekker aan de freubel en restjes eten dus!! Houten stempels liggen hier ook (te verstoffen), zo verwend met clear en de stempelhulp dus ik kan je niet helpen helaas.
  xxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. 98 jaar is een hele mooie leeftijd. Ze heeft heel veel zien veranderen in haar leven.
  Je laat weer een mooie kaart zien en de boekjes voor de meiden zien er ook mooi uit. En wat zullen ze er weer prachtig uitzien in de nieuwe jurken.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Het is zo dat verdriet en gelukkig dicht bij jaar ligt. Gefeliciteerd met de geboorte van je achternichtje. Je hebt mooie condoleance kaarten gemaakt. Ik werk weinig met stempels dus geen tips... mooie jurjen heb de voor de meisjes gemaakt. Fijn dat het vestje er zo leuk bij past. Jij ook een goede week. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gecondoleerd met het overlijden van je oma en wat een pracht leeftijd, en wat dubbel eigenlijk dat er ook een baby geboren is.
  Je kaarten en naaiwerk zien er prachtig uit.
  Sterkte en Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd met het overlijden van je oma, prachtige leeftijd heeft ze bereikt, maar het blijft toch verdrietig. Mooie kaartjes maakte je. Met houten stempels wil ik nog wel eens naar mijn ouderwetse stempelhulp pakken, een transparant plaatje en een hoek om je acrylblok tegenaan te leggen, als de stempelafdruk niet scherp is, kun je hem met behulp van de hoek nog eens precies op dezelfde plak stempelen, heet stempel ruler geloof ik, groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Een hele mooie leeftijd heeft ze bereikt maar het is nooit leuk om afscheid te nemen. Wat een boel leuks heb je ook weer gemaakt. Bedankt ook voor je berichtje op mijn blog, heb inderdaad gewonnen bij de scrapling challenge van k&k. Zo ontzettend blij mee en ook nog in de top 3. Ben altijd erg onzeker over mijn kaarten, is dit wel erg fijn. Liefs, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gecondoleerd met het overlijden van je Oma Femminde. Zo zie je dat de dood en het nieuwe leven altijd dicht bij elkaar ligt. Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor je achternichtje, de naam maakt het weer lekker persoonlijk. De condoleance kaarten zijn ook mooi en sober geworden. Een aantal jaren geleden vóór de stempelhulp was er een soort houten winkelhaak waar je de stempel tegenaan kon leggen. De notitieblokjes voor je meiden zijn top met de Missees, net als de prachtige outfits! Voor jou ook een fijne week!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach, gecondoleerd met je Oma Femminde, heel lang heb je van haar mogen genieten, maar het is wel heel verdrietig. Sterkte bij het afscheid maar er zullen ook mooie herinneringen zijn!
  Mooi kaartje voor Valerie en enig zijn je gepimpte schriftjes voor de blokfluit les! Je jurkjes zijn weer top!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Wat een mooie leeftijd heeft ze mogen bereiken. Toch blijft natuurlijk het gemis en is er verdriet.
  Zoals zo vaak liggen leven en dood ook heel dicht bij elkaar. Haar geboorte zal altijd verweven zijn met het overlijden van je oma.
  Je hebt weer veel moois laten zien. De gepimpte boekjes voor de meiden zijn ook zo leuk.
  Ik had ook nog een aantal stempels op hout. Ik heb ze eraf gehaald. De hele mooie mouth ik weer op speciaal mouth papier. Zo heet dat geloof ik. Dan kun je ze wel gebruiken in de stempelhulp, waar 2 soorten stempels in passen. De rubberen stempels en de doorzichtige( die heb ik namelijk) Dat ga ik tenminste proberen. Sterkte en groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Wat fijn dat ze zo lang je oma heeft mogen zijn. Verdrietig :(
  Je hebt weer een mooie reeks kaarten en andere creaties gemaakt. Zo gaaf en persoonlijk! Groeten en voor jou ook een goede week.
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat vind ik eigenlijk zo mooi, dat je in een familie ziet dat dood en leven zo dicht bij elkaar ligt en dat de boom verder groeit! Natuurlijk wel gecondoleerd met het overlijden van je oma.
  Je kaart is enig met de zebra en de sterkte kaartjes vind ik heel stijlvol. De boekjes zijn ook erg leuk en je naaiwerk... je hebt er vast veel voldoening van!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat jammer van je oma, afscheid nemen is nooit leuk, maar wat heeft ze een lang leven mogen hebben en fijn dat dit ook gepaard gaat met geboortenieuws in de familie. De cirkel is rond.
  Toffe notitieboekjes en mooie kaarten.
  Geef je zelf de tijd om het verlies een plekje te geven. 😉

  BeantwoordenVerwijderen