privacyverklaring

donderdag 3 december 2020

Kerstballen

Goedemorgen allemaal,

Leuk dat je er weer bent!! Sorry dat ik nog niet langs ben geweest. Het momentje dat ik er voor ingepland had werd opgevuld doordat er iemand langs kwam. 
Gisteren nog weer verder gegaan met het opruimen van de zolder. Wel goed want je komt dingen tegen waar je niet meer van wist dat je het nog had en dingen die al een poos zoek waren. Het opruimen van mijn hobbyspullen daar ben ik nog niet mee klaar maar de rest is wel weer redelijk op orde. Het heeft echt voordelen dat slechte weer dus, want je bent niet heel snel geneigd om naar buiten te gaan. 
En hier nog 1 nachtje en dan hebben we hier al pakjesavond. Spannend!! Ik moet wel zeggen dat de meiden beter slapen sinds ze weten dat Bernhard het stoute kind in de zak zit. Daarvoor kostte het echt nachtrust van iedereen. Zoooo spannend!! Ik ben heel benieuwd in wat van vorm ze het op school gaan gieten. Een bijzondere aankomst dat wordt het dit jaar niet en alles zonder ouders maar verder...
Je hoort echt mensen met creatieve oplossingen. Een collega gaat samen met haar man, beiden verkleed  als Piet in de auto bij alle kleinkinderen langs. (Wel met in acht neming van alle regels want haar man zit in de risicogroep.) Dat vind ik echt een super idee!!
Hier op het blog kan ik nu 2 kerstballen met de mal van Marleen laten zien. Inspiratie kreeg ik van LindaCrea die er ook mee aan de slag was gegaan.

Zo leuk om te zien dat je met verschillende kleuren zulke verschillende kaarten krijgt. (en zo hebben mijn loslopende herten op de zolder ook weer een plekje gekregen)
Hele fijne dag allemaal!!
Groeten van Femminde

16 opmerkingen:

 1. Leuk, dit model! Heerlijke winterkaartjes heb je gemaakt. Met verschillende kleuren krijg je inderdaad weer een heel ander effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke ballen zijn dit geworden. Hee” mooi tafereeltje met dit leuke hertje. Succes met het zolder opruimen. Vaak bewaar je teveel... alvast een gezellig Sinterklaas feest. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow.....wat GAAF gedaan Femminde!
  je brengt mij ook op een idee....ik heb deze mal ook nog liggen!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jhee wat zijn ze leuk Femminde!! Echt prachtig. Het sierlijke 'Christmas' vind ik er ook zo mooi bij. En het hertje is schattig. Het is het enige marjan diertje dat ik zelf ook heb. Onweerstaanbaar.. Heel veel plezier met pakjesavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave kerstbal kaarten, die "loslopende" herten passen er perfect op! Veel succes met het opruimen van de zolder! En veel plezier op Sinterklaasavond!
  Je missees kaarten hieronder zijn ook super!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijft leuk de kerstbal van Marleen! Veel plezier morgenavond blijft toch altijd spannend.......
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Loslopende herten op zolder.....daar zie ik dan meteen een hele film van in mijn hoofd. Blij dat je deze 2 hebt weten te vangen want het zijn super leuke kaarten!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, liepen die echt op zolder rond Femminde? Ze staan veel mooier op deze prachtige kerstballen, ik zou ze zo in de boom hangen,,heel leuk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke kerstballen, heel mooi aangekleed.
  Groetjes, laurette.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat gaaf zeg! De kerstballen zijn inderdaad erg leuk en hoe jij ze nu hebt aangekleed zijn ze prachtig. Dat hertjes is echt lief..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kerstballen heb je met deze mal gemaakt
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke kerstballen.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 13. KEIGAAF Femminde ik heb er weer met heel veel plezier naar gekeken!!!!
  Ik heb mijn gastkaartjes af en het weekend eens even kijken hoe het met de kerst produktie is, hihi
  Veel Sint plezier straks!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die zijn hartstikke leuk! Mooi gemaakt en leuke combinatie van papier. Ik ben met je stempelafdrukjes aan de slag gegaan van de week! Zo leuk! Ik plaats komende week mooi wat kaartjes. Nogmaals dank! Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zijn prachtig! de hertjes combineren heel mooi met het papier. Groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat 'n leuke kerstballenkaartjes Femminde! Alle twee erg verschillend, maar even leuk! Tof! Liefs, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen