privacyverklaring

woensdag 9 december 2020

Gran's garden 3

Beste Allemaal,

Vandaag een duopost samen met Marjolein. Ik stuurde haar een paar weken geleden een zakje met gestempelde bloemen als bedankje voor de ritsen die ze opstuurde. Niet helemaal dezelfde kleur als deze maar we vonden het leuk om samen te posten. 
En omdat ik toch nog een post in concepten had staan lukte het zo.  
Lekkere zomerse kleurtjes, ik word er blij van. 
Onlangs was onze neef weer jarig. Hij werd 8 jaar!! En wilde toch nog wel graag weer een trekkershirt. Ik vond het moeilijk om er weer iets anders van te maken. Maar nadat ik het op de stof had gelegd kwam er een idee. De smalle strook die overbleef knipte ik in tweeën en naaide ik als strook op de arm. Weer een ander effect maar wel tof. Dit keer een Regem in 146.
Leuk dat je er was en tot binnenkort!!
Zo hoop ik ook nog even een rondje bij jullie langs te maken.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

ps. Binnenkort nog een post met herfstkleuren. Weer heel wat anders. 
En de vraag van iemand of ik die 2 kaartjes gisteren in 1 middag heb gemaakt. Ja eigenlijk waren het er 3 in ruim een uurtje. Ik maakte ook nog een roze. Maar ik moet wel zeggen dat de zebra's al klaar lagen. Soms heb je van die inspiratieloze momenten en die gebruik ik dan vaak om een aantal diertjes te stanzen zodat ik lekker aan de gang kan als de inspiratie terug is. 
11 opmerkingen:

 1. Prachtige serie kaartjes Femminde, en wat een leuke trui heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede morgen Femminde,
  Aha zo doe je dat met series maar dan nog moet je wel bedenken hoe je er een mooi kaartje van maakt! Ook met deze stempels heb je al heel veel variaties gemaakt...prachtig hoor! En je neefje is blij met een tante zoals jij, weer verwend met een hele mooie trekkerstrui!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vroeg me ook al af hoe je dat even gauw in een uurtje doet. Deze serie is ook prachtig, net als die stoere tractor trui! Fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leukerds! Helemaal jouw kaartjes; mooi gecombineerd met het papier en leuke modelletjes. Echt superleuk om zo met jouw stempeltjes kaarten te maken. Groetjes! Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaartjes, Femminde, lekker fleurig met die bloemen. En wat een geweldig shirt voor je neef.
  Ik ga nu snel bij Marjolein kijken.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie kaartjes, inderdaad heerlijk die zomerse kleurtjes.
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaartjes! Heerlijk die kleuren die je gebruikt hebt lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk frisse kleurtjes op deze prachtige kaarten. Ik wordt er helemaal blij van! Ook je shirt is superstoer! Ik heb ook nog even terug gescrold om die leuke zebrakaarten te bekijken. Zoveel moois weer op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke frisse kleurtjes heb je op je kaartje gebruikt ! helemaal mooi en geslaagd zo,
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke kleuren zijn het! Mooi hoor! Ik ben benieuwd naar marjolein, zo even kijken. EN de zebrakaartjes...handig toch als je wat gestanst hebt liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke vrolijke kaarten. Zo vlug gaat het mij niet af. Maar als je al wT klaar hebt liggen en he hebt goede inspiratie dan jan het soms snel. Mooi shirt heb je gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen