privacyverklaring

zondag 14 juni 2020

Echt van alles

Hallo Allemaal,
Na een drukke week toch nog even op het blog. (Om te voorkomen dat ik er een 50e concept in heb staan😀)
Veel gewerkt afgelopen week en ook best wel boos geweest dat de jongste alleen maar 4 ochtenden naar school mag omdat groep 1 te groot is. Veel mailwisselingen verder en ze mag nu wel een 5e ochtend maar meer zit er niet in. Wel balen want ze gaat zo graag naar school en het is voor mama's ook wel fijn als kindjes met veel energie zich daar lekker uitleven.
Voor dit alles maakte ik deze 2 kaartjes. Ik zag bij 4 seasons dat ze een uitdaging hebben met alle kleuren van de regenboog. Volgens mij voldoet de eerst kaart wel.


Tussen allemaal appjes door maakte ik eindelijk deze twee borden van de meiden af. Ik denk dat het al wel 9 jaar geleden is dat ik de borden verfde. De foto's drukte ik af in 2017 en nu eindelijk hangt het er.
 De oudste heeft deze week een klassenfeest van alle jarigen in Corona tijd. Ze vroegen allemaal om 50 cent of 1 euro zodat ze zelf wat kunnen kopen. En ja zo geld geven is niet zo leuk. Dit is het geworden.
En ja het is volgende week vaderdag en wat koop je dan weer. Ik kocht vorig jaar al het patroon van het frankie en faye tasje van Wisj.  Ik had wel wat drempelvrees maar het viel heel erg mee. Ik gebruike een oude spijkerbroek van hem. Ik denk dat hij wel gebruikt gaat worden op vakantie.
En nog een jurkje voor jongste dochter. Ooit kocht ik de stof om er een jurk voor mijzelf van te maken. Deze mislukte en nu heeft ie eindelijk bestemming gevonden als jurkje voor haar. Het is het Tinny jurkje. Leuk om eens met niet rekkende stof te werken maar ik weet zeker dat ik liever met tricot werk.
 Dit is halverwege, even kijken of ik op de goede weg was.

Ook voor de oudste ben ik aan de gang geweest. Het Charlie jurkje wat ik pas maakte (hierboven) was veel te ruim onder de armen. Het was mijn eigen fout en ik stoorde mij eraan als ze hem aan had. Ik heb de bovenkant weer helemaal uit elkaar gehaald. Dat kostte 1,5 uur. (Hij zat in no time weer in elkaar). 
Maar zit het nu perfect. Gelukkig maar want het is een favorietje.
Van de week voor mijn gevoel niet veel gedaan maar als ik het nu zo bekijk wel allemaal dingetjes die al lang lagen of nog even moesten. Heerlijk afvinken. Ook fijn!!
Fijne dag nog verder en tot binnenkort. 
Ik hoop ook gauw weer bij jullie langs te komen.
Groeten van Femminde

14 opmerkingen:

 1. Wat een creaties weer! Het vaderdagcadeautje is ook erg leuk. Leuk als je op deze manier iets persoonlijks kunt geven. Succes weer met alles deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaarten in heerlijk vrolijke kleurtjes.
  Je bent weer lekker bezig geweest met naaien, klusjes en een top vaderdagcadeau. Leuk om dat met een oude spijkerbroek van hem te doen.
  Vreemd dat jullie jongste niet volledig naar school mag. Dat was toch juist de bedoeling vanaf 8 juni. Bij ons ook een kleutergroep van 35 kleuters. En hoe graag de kleuterjuffen ook nog hadden willen blijven splitsen, het mag niet....
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke en vrolijke kaartjes heb je gemaakt, erg tof!
  Dankjewel voor je deelname aan onze regenboog-challenge op het 4 Season blog.
  Het tasje is erg gaaf, stoer gemaakt!
  Ook je cadeautjes voor school en de schilderijen zijn heel geslaagd, evenals de jurkjes, je bent erg creatief op veel vlakken.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is er weer veel moois te zien op je blog Femminde. Leuke cadeautjes en mooie regenboogkaarten zijn het geworden. Dat jurkje staat je dochter heel mooi, zelfs al was je pas halverwege. Leuk idee zo'n spijkerbroek-tasje, toch een beetje stoer effect. Lekker bezig :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha bezige bij, weer te veel om te bekijken/bewonderen vandaag! Mooie kaarten, naaiwerk en super vaderdagcadeau!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, dat herken ik zo, iets van kleding wat je maakt en het zit niet zoals je gedacht had, daar kan ik mij ook vreselijk aan storen. Zelfs nu maak ik gekochte kleding op maat. Zelf heb ik voor kinderkleding niet zoveel met tricot gewerkt, was er ookinder, maar heel veel bloesjes, broekje. En ook wel jurkjes en dan vooral aparte modellen. Ook nog kaarten gefreubeld genoeg gedaan en afgemaakt dus, mag toch trots zijn! Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee hele mooie kaartjes ,prachtig ingekleurd.En niet veel gedaan ,als ik dit allemaal zo zie heb je je aardig vermaakt.De naai machine staat volgens mij niet stil ,wat heb ik toch een hekel aan dat ding staat hier te verstoffen.Bij jou komen er fantastische dingen tevoorschijn .
  Heb ook wel eens dingetjes gemaakt dat de jongens klein waren maar dat is al een hele tijd terug.
  Voel me nu wel erg oud.
  Weer een nieuwe week met redelijk mooi weer ,af en toe een buitje ,goed voor de plantjes.
  Nu staat de sproeier heel veel te draaien.

  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende dingen heb je allemaal gemaakt, Femminde! Wat ben je toch creatief!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je weer heerlijk creatief bezig geweest! Prachtige kaarten, mooie kleding en wat een schitterende borden...

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je toch een creatieve duizendpoot! Wat een prachtige projecten allemaal, echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vraag me elke keer af waar jij de tijd vandaan haalt. Ik zie weer zoveel mooie dingen, en allemaal met een leuke persoonlijke toets. Helemaal top! Ik hoop voor de kleine meid dat ze gauw weer hele dagen naar school mag, hier word niemand blij van. Succes met alles!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat ben jij lekker bezig geweest ! je lijkt wel van alle markten thuis, allemaal top resultaten, knap hoor
  grtjs, martina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je bent weer lekker bezig geweest Femminde. Leuke kaarten. Mooie jurkjes en wat een mooi vaderdag cadeau heb je gemaakt. Stoer hoor. Leuke kindercadeautjes .... lekker bezig en afmaken.... is ook fijn. Groeten Trijntje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuke kaart heb je gemaakt voor onze kleurenchallenge bij 4-Season Challenge Blog.

  Dank je wel voor je deelname.

  Groetjes Nelly (DT 4-SCB)

  BeantwoordenVerwijderen