privacyverklaring

woensdag 16 mei 2018

Privacywet, een Kaartje en een tas

Beste allemaal,
Leuk dat je weer even langskomt. Ik doe even een berichtje tussendoor omdat ik stuitte op 
de nieuwe privacywet AVG , die blijkt als ik het goed begrijp ook voor ons te gelden. Als je blogtreacties toestaat (wat ik het leukste vindt aan het bloggen😄) dan val je al onder die wet.  Dat las ik hier. 
Je moet er nog al wat voor regelen, gelukkig legt Charlotte het allemaal goed uit maar ik moet er zelf ook nog eens goed induiken. En er binnenkort echt tijd voor maken want die wet gaat 25 mei al in. 
Wel jammer al die administratieve rompslomp. Ik ga veel liever knutselen. 
Maar naast al dat gedoe ook nog even een paar knutsels die al even in de wachtkamer stonden. 


En de onderste foto is de binnenkant van de tas. Met kleine sleutelhanger en zakdoekenhoesje.
Mochten jullie nog goed tips hebben over AVG van harte welkom.
Fijne week en sowieso tot diertjesdinsdag.

Groeten van Femminde

9 opmerkingen:

 1. Hoi Femminde,
  ik krijg steeds de kriebels als ik lees over de privacywet. Ik snap er ook niet veel van. Als ik een reactie bij jou achterlaat heb je mijn gegevens toch nog niet? Ja, mijn voornaam en als je er op klikt kom je op mijn blog.
  Ik lees verschillende dingen. Als je gegevens verzamelt (wat ik niet bewust zelf doe) voor persoonlijk gebruik, geldt het niet. Als je een artistiek blog hebt geldt het niet. Dan is mijn blog vanaf heden artistiek...;-) Ook krijg je eerst een waarschuwing voor je een boete zou krijgen. Ik denk dat ik de waarschuwing maar eerst afwacht.
  Je hebt een heel mooi kaartje gemakat en de tas is helemaal geweldig! Mooie details aan de binnenkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik heb geen idee maar weet wel dat er al heel wat challengeblogs om die reden mee zijn gestopt (of dingen niet lang laten staan en geen namen meer willen noemen maar slechts het "inzendnummer" van de persoon die heeft gewonnen of in de top komt)..nou dat worden dus zoekplaatjes en daar moet je dan ook maar weer zin in hebben??? Ook sommige blogdames wachten kennelijk de bui niet af en gaan op pauze. Ik vind dat sinds FB, Pinterest, Twitter en ga zo maar door er van privacy hoe dan ook al geen sprake meer is in de wereld dus hoe dat allemaal verder moet??? Ik ben al (bewust en zonder dat ik van deze wet wist) wat minder aan het bloggen en weet nog niet wat ik ga doen want kennelijk is het dus ook niet in de haak als je merknamen en personen noemt/linkt en dat is dus wat wij op ons blog doen. Het moet allemaal wel leuk blijven en in gedoe heb ik absoluut geen zin.
  Je kaartje en tas zijn weer helemaal leuk Femminde!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb net aandachtig de info van Charlote gelezen: we gaan dus al de fout in door het reageren op blogs.....pffff.......het begint zo wel een beetje eng te worden!!

   Verwijderen
 3. Om te beginnen reageer ik eerst op je prachtige tas zo leuk met die flamingo's en je verjaardagskaartje heeft prachtige bloemen met een stoere touch!!! Hier zit dus weer iemand die er zelf ook niet uit komt ondanks goede uitleg van Charlotte zal er iemand samen met mij in moeten verdiepen, zodat ik geen verkeerde dingen doe!!! Bloggen is juist zo leuk, maar op deze manier wordt het ons wel moeilijk gemaakt! Dankjewel voor je linken naar uitleg en zal er toch mee aan de slag moeten en raad vragen...zal denk ik ook voor e-mail en whatsapp gelden!
  Morgen 17 Mei hè! Van harte Gefeliciteerd alvast met je jongste dochter en een hele gezellige dag Femminde!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toestanden met de privacy. Ik zal de tips gaan lezen... hopelijk blijft het bloggen nog leuk. Jij hebt weer superleuke kaarten gemaakt en een hele leuke tas. Ook de spullen hieronder zijn erg leuk. Bedankt voor de tip. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begin ook maar met je schitterende tas, wat is die gaaf met die leuke en stoere stofjes! Je kaartje is een echte "Femminde" je hebt een leuke stijl! Tja en dan die privacywet, ik denk dat veel mensen niet weten wat ze ermee aan moeten. Zelfs blogger heeft nog niets van zich laten horen. Als ik een reactie naar jou stuur is dat toch mijn eigen keuze! Wel fijn dat je die link hebt doorgestuurd! Ik lees bij Gerie dat het morgen feest is bij jullie; alvast gefeliciteerd en een gezellige dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wow.. wat een gedoe met die AVG.. niet alleen op werk dus. Ik heb nu een privacy verklaring op mijn blog gezet en wat instellingen aangepast in Google Analytics.. zo moet ik er hopelijk goed voor staan. Wat een mooie creaties laat je zien vandaag! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe tas.
  O jee... van je links krijg ik een punthoofd. Wat een gedoe...
  Ik weet niet wat ik juist moet doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En je kaartje vind ik prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen