privacyverklaring

maandag 8 mei 2017

Bendy kaart

Hallo Allemaal,
De tijd vliegt hier. Hebben jullie dat ook?? 't Is al weer een week geleden dat we in Duitsland waren. De terugreis is gelukkig sneller gegaan dan de heenreis (autopech en file). Wat hebben we het weekend genoten.
En afgelopen donderdag kreeg ik ook de prijs binnen van MD die ik gewonnen heb met het kaartje van Mirthe. Aan de envelop te zien is die een keer extra heen en weer geweest. Maar goed hij is er. Direct dus maar een kaartje mee gemaakt voor onze neef Eric. Hij vindt het vosje zo leuk en nu hij 11 jaar wordt kan die nog wel een keer vind ik. Het was even uitvogelen hoe de Bendy kaart werkt maar het is gelukt. En nu maar hopen dat hij hem mooi vindt. Erbij nog een kadoosje voor een kadootje in dezelfde stijl erbij.

Leuk dat je weer langskwam, ik ben al bij een aantal van jullie langs geweest maar nog lang niet over. Wie weet lukt het straks nog. Ik zit nu buiten te tikken maar het schittert behoorlijk, het zonnetje schijnt lekker hier. Vanavond weer de nacht in voor twee nachtjes dan komt er ook even niets van.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

ps. Ik wil de kaart graag mee laten doen aan de challenge van de Egel: meer dan één vouw.

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk vrolijk setje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee...ik heb het het niet dat de tijd vliegt Femminde whaha...grapje! Wat is nou een week?! We vervelen ons niet moet je maar denken! Jullie zijn wel even lekker weg geweest...heerlijk! En dan na een paar dagen je gewonnen prijs, is ook een leuk!!!! Ik weet wel zeker dat de 11 jarige je kaart prachtig vind! Dit model toch ook maar eens maken! Het ziet er zo mooi uit allemaal, super gedaan! Rustige nachtdienst hoor!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart met bijpassende kadodoosjes. Het vosje blijft stoer om te gebruiken voor een jongen. Super leuk die beestjes van Eline.

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig leuk kaartje en doosje heb je met het prijsje van MD gemaakt Femminde...heel mooi dat vosje erop...daar gaat de jarige vast mee in zijn nopjes zijn...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige creatie heb je gemaakt met je mooie prijs!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooi kaartje heb je gemaakt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk dat je meedoet met onze 'Meer dan één vouw' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Femminde, wat en gaaf kaartje heb je gemaakt!! Zo leuk dat je neef het vosje zo leuk vindt. Dat valt in de smaak....
  Dank je voor het meedoen bij ons van de Egel. En ja, de tijd gaat ook zo snel!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen