privacyverklaring

vrijdag 11 maart 2016

Tweeling

          
Hallo Allemaal,

Gezellig dat je er weer bent!!! Leuk al die lieve reacties op mijn tutorial. Bedankt!!!
Vandaag een zwangerschapskaartje voor kennissen die hun eerste kindjes verwachten. Een tweeling!!! Gelukkig gaat het allemaal goed tot nu toe. Leuk om dan even een kaartje te sturen.
En eigenlijk kon het niet laten om meteen ook een felicitatiekaartje te maken. Ik had ineens zo'n leuk idee. Wel een beetje vroeg maar dan is ie maar vast klaar.
'k Vond het zo schattig om twee van die lieve hertjes te laten liggen zo in het gras.
Wat vinden jullie ervan??
Alvast een fijn weekend!!!
 
Groeten van Femminde
 
ps. Morgen hoop ik naar de KKD te gaan in Zwolle. Zo lief, ik kreeg kaartjes van G. Nogmaals hartelijk dank!!!

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi deze 2 kaartje Femminde zeker de tweelingkaart is super leuk met die 2 hertjes...

  en als antwoord op je reactie ..ja ik heb een foto die tractor bewerkt met een fotobewerkingsprogramma en toen geprint op gewoon cardstock en daarna een label van gesneden...ff een precisiewerkje...daarna de boven en onderkant bijgekleurd met de te gekke krijtjes...
  Maar ook wijzelf hebben oldtimer tractoren...van het merk Deutz...en wij mijn man en ik gaan daar in de zomer vaak mee toeren en ook een weekje op vakantie met een caravan erachter....dat hebben we al 20 jaar gedaan...en vinden het nog steeds heeeeel erg leuk...welk merk heeft jouw broer??
  ik hoor het nog wel een keertje...leuk om ook zie hobbyisten tegen te komen....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee toppertjes, het veiligheidsspeldje op de eerste kaart vind ik errug leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaartjes Femminde, heel mooi! De hertjes zijn echt leuk zo samen in het gras! Groetjes en veel plezier op de beurs. Mijn moeder en ik zijn al aan het aftellen tot eind van de maand, dan gaan we in Den Bosch! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee super leuke kaartjes Femminde! De eerste is heel lief en toch ook een beetje stoer en de tweede zo schattig met de twee hertjes in het gras :) Leuk idee ook omdat zij een tweeling verwachten :) ! Wat leuk een tweeling! Maar als kersverse moeder meteen twee baby's lijkt mij best zwaar! Aan de andere kant: als je twee kinderen wil ben je wel meteen klaar haha :p Wat leuk dat je de HobbyHandig in hebt gekeken :) Zo lief wat je schreef! Dank je wel dat waardeer ik enorm!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen