privacyverklaring

woensdag 23 december 2020

kerstkaarten met grans garden 3

Hallo Allemaal,

Leuk dat je er even bent!! Buiten geen sneeuw maar regen. Nou ja, maakt voor mij niet zoveel uit want ik mag de komende dagen weer aan het werk maar het geeft wel een trieste aanblik.
't Is al weer even geleden dat ik hier was. Drukke weken gehad. De kinderen thuis van school en veel gewerkt. Daar is het heel druk. De Covid wordt heel druk dus zodra ze uit de quarantaine gaan dan gaan de mensen door naar de andere revalidatieafdelingen. En daar zijn ook veel mensen bij die nog erg zwak zijn en een gedeelte redt het helaas dan alsnog niet. Pittige tijden dus en er vallen ook nog collega's uit. Een goede reden om ons maar aan alle voorzorgsmaatregelen te houden dus. En ik hoop echt van harte dat de rest van Nederland dat ook gaat doen want anders is het niet vol te houden.
Maar jullie komen natuurlijk voor mijn creaties. Ik heb nog wat in concept gelukkig dus ik kan jullie nog wat laten zien (en ik kan gelukkig nog een poosje vooruit) 


Stempels zijn allemaal van the Greetery en PTI. De teksten van MD.
Hele fijne feestdagen allemaal!! Maak er wat moois van. 
Helaas voorlopig geen blogrondjes hier. Ik ben er woensdag nog wel met een vers kaartje voor het KKT (had ik gelukkig ook al klaar) 
Groeten van Femminde

9 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes en hoop dat de drukte niet te erg wordt.
  Was vanmorgen in de supermarkt ook heel druk dus weer afwachten hoe het allemaal gaat lopen de komende weken , hoop toch echt dat het allemaal gaat dalen. Maak er een gezellige kerstdagen van ook al is het anders dan anders.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen hè Femminde dat het weer zo bergafwaarts gaat met de Covid, hou vol en pak tussendoor wat mindfulness time voor jezelf hoor! Heel veel sterkte op je werk en pas goed op! En de rest van Nederland, gebruik je verstand?! Ik ben ook niet zoveel aan het bloggen hoor ons hoofd zit al zo vol en we doen al zoveel digitaal dan ga ik toch nu liever even buiten frisse neus halen. Fijn dat je nog kaartjes uit je voorraad kunt halen...heb ik nou nooit, hihi Weer een afwisselende serie met je PTI"tjes, beeldig zijn ze!
  Jij/jullie ook "anders dan anders" hele fijne feestdagen en vooral in goede gezondheid en gezellig met elkaar!
  Lieve kerstgroetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartjes! Dat rood met het hout erbij combineert goed.
  En tja, het is wat met die Covid-19. Het vraagt heel wat van ons uithoudingsvermogen. Ik blijf braaf thuis, alleen op die manier kunnen we het virus onder de duim houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaarten kun je toch nog even laten zien!
  Heel triest dat er zoveel mensen weer ziek zijn, en jullie het in de zorg bijna niet aan kunnen. Ik wens je heel veel sterkte toe samen met je collega's om de moed erin te houden, en gezond te blijven.
  En ik wens voor jou en je gezin ook alvast heel fijne kerstdagen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je mooie kaarten gemaakt en fijn dat je er tijd voor vond om dit met ons te delen.
  Het zijn voor de verzorgsters en artsen helaas moeilijke tijden , maar wij houden ons aan de voorzorgsmaatregels.
  Als je even tijd hebt gewoon aan jezelf denken en lekker relaxen.
  Fijne kerstdagen gewenst Femminde.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kerstkaartjes laat je zien vandaag.
  Ik wens je heel veel sterkte en succes op je werk. Dat is niet niks in deze tijd. Hopelijk heb je tussendoor nog wel tijd om met je gezin nog kerst te vieren.
  Het KKT is me deze keer niet gelukt. Volgend jaar beter!
  Fijne feestdagen!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaarten zijn het Femminde! En het is waar, dat de zorg overbelast gaat raken. Door domme mensen die zich niet aan regels houden. We zien families die stampij maken omdat ze niet naar ouders mogen met zijn allen, het vertikken om mondkapjes te dragen als ze op bezoek komen... onbegrijpelijk!
  Heel veel sterkte met alles en houd moed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke werkjes Feminde, om een beetje vrolijk van te worden ! Ja, dat mag wel eens in deze rare tijden. In België gaat het ook weer de verkeerde kant uit. dus voorzichtig zijn is de boodschap. En ja het is jammer dat we de kerst en nieuwjaar zonder onze kinderen (zoon, schoondochter en kleinzoon) moeten vieren. Maar we willen ons aan de regels houden en dan kunnen we het llater nog even overdoen en opnieuw knuffelen...
  fijne Kerst en hou het gezond.
  Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke set kaarten.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen