privacyverklaring

woensdag 1 augustus 2018

kaartje voor de schets K&K

Goedemorgen allemaal,
Onverwacht even een momentje om te bloggen want de kids liggen wat langer te slapen. Heerlijk zo momentje extra. Gisteren zijn we naar Fien en Teun in Groot Ammers geweest. Voor ons een heel eind rijden maar we hebben daar familie wonen en konden het zo super combineren. Wat een super leuk park is het, zeker voor de wat jongere kinderen. En na afloop super trots op hun boerendiploma. Maar toch vonden ze de voorstelling van Fien en Teun zelf het leukst. 
Maar nu tijd voor mijn kaartje wat ik wil inzenden bij : knutsels en kadootjes. Deze keer is het een schets. Leuk om af en toe te doen en dan krijg ik vaak weer een heel andere kaartje dan normaal.

En nog wat kadoosjes voor meiden die in september jarig zijn (krijg het niet helemaal mooi op de foto maar je krijgt wel een idee zo)

Hele fijne dag allemaal en wie weet post ik deze week nog een keer op zo'n onverwacht momentje.
Groeten van Femminde

5 opmerkingen:

 1. wat een mooi kaartje heb je met de sketch gemaakt, je doosjes zijn ook super
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Femminde, dat de kids zich zo vermaakt hebben. Kids blij,Pappa en Mamma ook blij:)Heerlijk genieten samen!
  Ik zie dat de Flamingo bij je in huis is geland.:)
  Leuke kaart met de sketch, en de doosjes zijn ook super leuk.
  Fijne dagen, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Femminde,
  Wat een leuke kaart voor onze challenge! Dank je wel voor het meedoen bij K&K. EN wat leuk, die uitjes met de kinderen. Heerlijk als zij genieten, he?
  De doosjes zijn ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Femminde,
  Geweldig leuk is die flamingo stans hè?! Wat zijn je kaartjes weer hartstikke leuk! Poosje niet geweest, maar ben na mijn werk in die hitte echt gevloerd. Ik hou heel erg van de zon, maar het is soms wel heavy, hihi En ja ook al heb ik nog geen vakantie, hou ik tussen het werken door wel vakantie en geniet van fietstochten en leuke terrasjes opzoeken. Jullie genieten ook heerlijk lees ik en als kinderen het naar hun zin hebben, dan paps en mams ook hè. Veel te warm om kaartjes te maken hier en ook totaal geen zin in trouwens, komt wel weer.
  Zonnige groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen