privacyverklaring

donderdag 12 juli 2018

aline en ilse voor K&KHallo Alemaal,

Leuk dat je er weer bent!! Het heeft even geduurd maar vandaag verse kaartjes voor de Feest uitdaging van Knutsels en Kadootjes.
Zoals altijd wil ik weer teveel dus het wordt even een post in twee stukjes. Want zo eerst Mirthe even ophalen van de peuterspeelzaal die vanmorgen echte kunstenaars zijn en ik mag zo komen kijken in hun museum dat feestelijk geopend wordt. Zo gaaf!! Zelf houdt ze niet zo van verkleden (prinsessenjurken uitgezonderd) maar ze trok toch haar zelf beschilderde shirt aan.
We zijn ondertussen 1,5 uur verder. Het museum was super. Wat waren de kinderen trots op hun zelfgemaakte werkjes. Ze hadden echt hele leuke dingen geknutseld.
En nu weer even over naar mijn eigen "knutsels". Voor onze puber nichtjes maakte ik deze taartjes. Beetje gek rolschaatsen op een taartje maar ik vind het wel leuk staan.
Papiertjes komen bij de Action vandaan. Taartmal is van DDBD.
De komende dagen lekker vrij. Wel nog van allerlei verplichtingen maar ook superleuke dingen. We gaan komende zaterdag (J. en ik) weer naar Shakespear in Diever. Dat doen we al jaren. Ik denk dat we hem vanaf 1994 elk jaar hem gezien heb alleen in 2016 niet.
Lekker naar uitkijken weer. En het beloofd lekker weer te worden, dat is wel fijn want het is in de open lucht. En ook als het regent gaat het gewoon door. (Dan trekken we gewoon het regenpak aan, nee geen parapluus want dan ziet degene voor je helemaal niets) Maar zoals het lijkt hoeft dat pak dit keer niet mee.
Ik hoop één dezer dagen nog even bij jullie allemaal aan te komen.
Alvast fijn weekend!!
Groeten van Femminde

ps. nog even de werkstukjes die onder mijn lock vandaag kwamen aan het begin van de week.
Onze oudste groeit weer hard voor haar maakte ik een nieuwe draaijurk. Ik had zelf een iets andere stoffencombi in gedachten maar ze wilde het zo. Kan ik beter maar naar luisteren dan wordt het tenminste vaak gedragen. Bovenstuk op basis van de Sunje, onderkant zelfgetekend.  Het shortje is het Siem shortje van Bel Etoile. Echt een super patroontje (en ook nog gratis!!) . Links is een lange nachtjapon voor de kleinste. Kon met passen en meten nog net uit een halve meter. Helemaal goed gekeurd. Ze wilde hem zelfs wel aan naar school.

12 opmerkingen:

 1. Weer zo' n post om vrolijk van te worden. Leuke taartjes en prachtig naaiwerk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest bij jou even terug kijken Femminde, ook je schattige glitter paardjes waren helemaal leuk!!! Ook je creaties voor de jarige zijn hartstikke leuk en de rolschaatsjes passen prima hoor! Heerlijk dat je een paar dagen vrij hebt, ik heb 3 Avondd. in 4 dagen, da's wel weer genoeg, maar ja dan volgende week weer genieten gaan toch! Wat toch gaaf als ze van die projecten hebben op school! Ik weet nog dat mijn oudste een keer geschminkt was als paard en hij hield absoluut niet van verkleedpartijen en schminken, hihi ik lag in een deuk!
  Mooi zijn weer je jurkjes en nu maar lekker genieten van je dagen en Shakespeare!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze cupcakes vallen vast in de smaak bij deze pubermeisjes. ze zijn dan ook heel erg leuk. Wat gaaf dat ze op de peuterspeelzaal hun eigen museum hebben ingericht, en dat je zo naar hun kunstwerken kunt komen kijken. Leuke creaties heb je ook weer gemaakt voor je dochters, slim om toch maar na je dochter te luisteren;-)
  Geniet maar van je vrije dagen, en het openluchtspel met Shakespeare!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This card is so adorable! I love the cupcake shape you used for this card as well as the decorations and colors that you chose for this design. This would be a perfect birthday card.
  World of Animals

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie feestelijk cupcakekaartje zijn dit Femminde...en zeker leuk met die rolschaatsjes erop
  Ook je naaiwerkjes zijn weer prachtig ...zo een mooie felle kleurtjes ....echt zomers....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fantastische cupcakekaartjes! Weer mooi naaiwerk ook, zo leuk vvor je dochters dat ze zo'n handige mama hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Femminde, het jaar is dus alweer voorbij, nee ik bedoel, er is dus al weer een jaar voorbij. Ik weet nog dat je vertelde dat je naar Diever ging en toen gingen mijn broer en schoonzusje ook. Leuk en inderdaad, het weer is geweldig. Beter ook dan vorig jaar volgens mij.
  Je kaartjes voor de pubernichtjes zijn gaaf. Juist leuk zoiets onverwachts op de cupcakes.
  En je naaisels zijn helemaal leuk! Slim om het precies zo te doen als je dochter het wilde.
  Geniet van je vrije dagen. Ik heb dit weekend weer nachtdienst, gelukkig maar twee....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke cup cakekaartjes heb je gemaakt de jurkjes zijn ook mooi
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een creativiteit weer Femminde. Mooi jurkje, short én nachthemd heb je gemaakt. Ik snap wel dat ze hem naar school aan zou willen...LOL
  Je taartkaarten vind ik top. Helemaal leuk in die vrolijke kleurtjes en die rolschaatsen staan er wel geinig bij vind ik. Dat gaat prima op een kaart. Ook weer heel leuk dat de namen en de leeftijd erop staan, maakt het zeker zo persoonlijk toch?
  Veel plezier de komende dagen met al het leuks dat je gaat ondernemen en het blijft inderdaad mooi weer :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lekkere en mooie cupcakejes heb je gemaakt voor de meiden.
  Dank je wel voor je deelname bij onze feestelijke challenge.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke vrolijke cupcakes!
  Leuke tiener details.
  Je naai creaties zijn super. Wat een leuke reactie van je dochter, dat ze der nachthemd wel naar school aan wil, is toch een mooie opsteker voor jou.
  Heel leuk gedaan Femminde!
  Fijne avond,liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen