privacyverklaring

dinsdag 12 juni 2018

Top 10, op 9 de kikker en K&K
Goedemorgen allemaal,
Super leuk dat je weer even hier bent. Vandaag een post voor de diertjes top 10 van Linda en Gerdine.
Hierna helaas nog maar één keertje. Jammer, nu nog maar even lekker van genieten. Zo leuk om elke keer weer te zien wat de rest heeft gemaakt.
Ik maakte deze keer een medaille voor het behalen van het zwemdiploma. Want de kikker moest gewoon in mijn top 10 omdat die echt verre weg het meest gebruikt wordt hier. Ook veel voor opkikkerkaartjes. Ik vind hem leuk in het felle groen zoals hier maar ook in kraft vindt ik hem super.
De achterkant ook nog maar een beetje gepimpt met een oude kikkerstempel.
En omdat ik nu toch aan het bloggen ben ook maar mijn inzending voor een CAS kaart voor knutsels en kadootjes. Per ongeluk onstond deze versie en toen dacht ik meteen aan de uitdaging. Of die helemaal 2/3 wit haalt weet ik niet maar voor mijn doen is het een echte CAS kaart.

Dit waren de kaarten die ik daarvoor maakte, geinspireerd door de post van Marleen. Die op de teamdag van MD bezig was geweest met stempels van Karin Joan.  Ik gebruikte de stempels die vorig jaar uitkwamen. Ik deed pas geleden mee aan de uitdaging van Rhodé. En het is echt heel leuk om te doen, dus nu nog een keer op herhaling. En met andere stempels weer een heel ander effect.
En er rolde nog weer wat onder de lockmachine vandaan. Dit keer voor ons nichtje Noor. Dat fluor rose staat haar zo super. Met haar hele blonde bijna witte haar en ze is al zoo mooi bruin.
Tof om het af te werken met het zwart witte elastiek. Kocht ik gewoon bij de fournituren kraam op de markt. Het volgende project wordt een jurkje voor mijzelf. Ook met dat elastiek en dezelfde bovenkant en onderkant. wordt vervolgd.
                                                
Verder vandaag nog een druk progamma. Maar ik ga mijn best doen om bij jullie ook nog langs te komen. Veel te leuk. Hele fijne dag!!
Groeten van Femminde

21 opmerkingen:

 1. Wow, wat een gave medaille voor Noor! En met haar nieuwe rokje en bloesje is ze helemaal in stijl. Je stempelkaarten zijn prachtig geworden met al die verschillende bloemen en kleurtjes inkt.
  Fijne dag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Enige medaille-kikker-kaart Femminde en de rest is ook allemaal even gezellig en vrolijk!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke medaille gemaakt voor iemand die diploma A heeft gehaald , heel toepasselijk.
  Ook je cas kaart is leuk geworden en achter de naai machine maak je ook leuke dingen.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig leuk om er een medaille van te maken! Superleuk setje heb je genaaid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, die medaille voor het zwemdiploma. Leuk idee!
  En je CAS-kaartje is ook heel leuk, evenals de rest. Mooi pakje voor je nichtje. lekker bezig!
  Fijne dag,
  groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap hoor zoveel mooie dingen gemaakt:)Je nichtje zou wel super blij ermee zijn.
  groetjes Maura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk die medailles voor een zwemdiploma, super! Je andere kaartjes zijn ook erg leuk geworden en je hebt weer een mooi pakje gemaakt, daar zal je nichtje wel blij mee zijn!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Slaap jij nog wel???...lol. Wat weer een mooie zwem medaille met de kikker en zelfs een CAS kaar af tweederde wit ik kan er niet mee uit de voeten, wel om het te maken, maar toch te leeg, hihi
  In hetb rond stempelen blijft heel leuk om te zien en met je mooie stempels weer een schattig kaartje! Wat zal Noor blij zijn met zo'n tante...weer een prachtig setje Femminde.
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je weer heerlijk bezig geweest Femminde leuk hoor wat je voor je nichtje hebt gemaakt en je medaille kaart is een toppertje!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een boel leuke kaartjes en ook nog een leuke outfit.
  Lieve groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk dat Noor zo'n creatieve tante heeft, prachtig zwemdiploma, superleuke outfit!
  Ook je rondgestempelde kaartjes zijn heel mooi geworden, leuk om te doen he!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo Femminde jij bent weer lekker bezig geweest! Leuke creaties allemaal. En ook mooi die kleren: erg vrolijk! Inderdaad: nog een keer tot volgende week! (maar uh...daarna kunnen we zeker ook nog eens bij elkaar op het blog kijken!) Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Femminde, wat een leuke zwemmedaille is dat geworden. Heel leuk bedacht en gemaakt. Je gestempelde kaarten zijn ook erg fleurig en lijkt me inderdaad een leuke techniek waarbij kleine stempels ook mooi uit de verf komen. Knap dat je zo'n leuke set voor je nichtje hebt gemaakt, jij bent echt handig.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kaartjes serie Femminde.....en je hebt weer een mooie outfit gemaakt zeg!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ben je weer enorm creatief bezig geweest! Leuk! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah, hier is bij jou de kikker!! Leuk! En ook de stempelkaarten zijn allen prachtig. Dank je dat je meedoet bij ons van K&K. Heel mooi CAS kaartje. Dat stempelen in de rondte...ik kreeg vanavond een helder moment. Misschien morgen maar eens uitproberen.De kleren voor Noor zijn ook weer erg leuk!! Je bent productief geweest zeg afgelopen week!
  Veel sterkte in de nachtdienst. Ik heb sinds een aantal jaar dat slaapritme uitgeprobeerd. Slapen van 8 tot 12 en dan 's avonds van 1930 tot 22.00 uur, ongeveer. Wij beginnen om 2300 uur. Zo houd ik het het langst vol.
  Donderdag weer 4 nachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb jij het alweer druk gehad zeg. De eerste kaart/medaille herken ik helemaal als een Femminde creatie maar de andere drie echt helemaal niet. Wel heel leuk om ook te zien want al je creaties zijn weer helemaal geweldig.
  groetjes Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kaarten,Femminde met leuke,vrolijke kleurtjes.Wat een prachtig setje voor je nichtje.Fijne dag.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De 9e week is nog niet voorbij... dus ik mag nog een reactie achterlaten op je deelname aan onze challenge deze week!! Bedankt voor het meedoen! Wat een mooie kaart met dit lieve dier! Heerlijk creatief! Groetjes Gerdine

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat een leuke post!
  Leuk dat bij jou ook deze week de kikker aan de beurt was.
  Ik heb toen ik kleuters had ook met dit idee gespeeld (medailles maken voor zwemdiploma's) Het is er niet van gekomen maar het ziet er wel onwijs leuk uit.
  Denk dat kids het echt super leuk vinden.
  Hier hoef ik in groep 6 niet meer mee aan te komen haha.
  Tot volgende week ;)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij is super hoor. Net als de andere kaartjes!
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen