privacyverklaring

dinsdag 3 april 2018

Things with wings

Beste Allemaal,

Alles goed bij jullie?? Goede Pasen gehad??
Allereerst super leuk dat jullie zoveel berichtjes achter hebben gelaten op de schommelkaart voor Silke. Het blijft zo leuk om babykaartjes te maken. En 2018 wordt in onze omgeving een echt babyjaar. 15 kindjes worden in onze familie en kennissenkring verwacht, en er werd er zondag nog eentje geboren.
Gisteren had ik laat en was ik blij dat ik om 1.30 in mijn bed lag. De kids gingen vanmorgen allebei naar school dus ik had een ochtendje zolder gepland (je weet wel dat fijne plekje waar mijn knutselspullen liggen 😃). Maar ondanks het korte nachtje was het heerlijk toeven daar.
Vanmiddag maar een beetje puin ruimen in huis. Er blijft stiekem toch veel liggen als je veel aan het werk bent.
Het eten staat ondertussen op dus nu eerst maar even een berichtje tikken. Want ik wil graag meedoen aan de challenge van de Egel, het thema is deze keer Things with wings. Nou daar kon ik wel wat mee. Ik was nog een cadeauenvelop nodig voor de verjaardag van mijn zus. Dat even mooi kunnen combineren en toen werd het dit. Volgens mij zijn dit wel genoeg vleugels toch??
 Ze vierde verjaardag samen met ons nichtje. Zij kreeg een cadeauenvelop samen met een etui, zakdoekhoesje en maandverbandzakje. Ik kreeg voor dit doel haar favoriete spijkerbroek mee die echt aan vervanging toe was. Het was lastige stof want er zat behoorlijk stretch in, maar het is weer gelukt.
Leuk dat je weer even aan kwam. Ik hoop vandaag en morgen weer even een rondje langs jullie te doen. Soms een beetje laat. (maar beter te laat dan nooit toch??)
Fijne dagen en ook lekker genieten van het heerlijke weer.
Groeten van Femminde

8 opmerkingen:

 1. Leuk weer! Morgen post ik ook een creatie met vleugels.
  Die verwerkte jeans vind ik MEGA tof. Welke patroontjes gebruikte je. Vooral dat zakdoek- en maandverbandzakje lijkt me toch om eens te maken.
  Succes! Wij hebben twee weken vakantie! Doet deugd! ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave cadeautjes heb je gemaakt voor je nichtje. EN je kaart is ook super. Dank je voor het meedoen bij ons van de Egel. Onze Paasdagen waren geweldig! Misschien heb je het al gelezen en anders komt dat vast nog...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke cadeau envelop met die mooie vlindermal. En wat tof om van een favoriete spijkerbroek deze leuke zakjes te maken. Fijne week, het weer wordt in ieder geval heel mooi!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Femminde.wat een leuke presentjes voor je nichtje,en de cadeau envelop is ook leuk .
  nog een fijne week en het mooie weer is in aantocht .
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was lekker vrij met Pasen en heb gebruncht met de kinderen bij mij. Ook alweer gewerkt gister hoor, dat gaat gewoon door! Jij had ook een hele late dienst, ja soms gebeurd het dat het uit loopt hè! Je hebt een hele mooie kado envelop gemaakt Femminde, leuk met de embossing poeder en je kaddotjes zijn weer super leuk!!! Het mooie weer is in aantocht en hoop dat je er ook wat van kan genieten!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie kadootjes!
  En wat een babyboom!
  Dat belooft wat op je blog :)
  Ik was 5 minuten te laat voor 'things with wings'... zucht.. bij mij pakte het 'laat zijn' dus niet goed uit...
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie cadeau envelop,Femminde.Je hebt superleuke jeans cadeautjes gemaakt.Weer knap gemaakt.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen

 8. Heel gaaf dat je meedoet met onze '#54e' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen