privacyverklaring

maandag 12 februari 2018

wiebelkaart en knipjesmapjes

Goedemorgen allemaal,
Alles goed bij jullie?? Hier alles oké. Maar eens even een relaxmorgen ingeplant. Vannacht mag ik de nacht in dus een beetje kalm aan vandaag. Het begon niet zo relaxed. Onze oudste moest naar school en er was net een dikke hagelbui. Iedereen maar in de auto maar die startte niet. Balen. Dus toch maar op de fiets. Straks nog maar eens even proberen. Eerst maar even een bakje koffie en al een blogrondje gemaakt en nu eindelijk mijn schommelkaart voor de challenge voor de Egel. Zo leuk om nu mijn nieuwe spulletjes te kunnen gebruiken die ook bij de Egel vandaan komen. Ik vind het heerlijk om lekker in  winkels te kunnen snuffelen maar ja de dichtsbijzijnde winkel is een uur rijden. Dus super fijn dat er internetwinkels zijn. 
Papiertjes die ik gebruikt heb zijn uit de twee nieuwste blokjes van craftdates en herbs&leaves.
Nog een paar kleine tagjes voor aan cadeautjes, staat zo leuk. En nieuwsgierig wat er in zit, scrol dan even door...
En deze knipjesmapjes kwamen twee weken geleden onder de naaimachine vandaan toen onze oudste ziek op de bank lag. Het duurde 1,5 week voordat ze er weer was. Dit kon ik rustig doen bij haar in de kamer.
En zo ziet de binnenkant eruit. Patroon is van handmade by mieke. Ik dacht eerst dat hij een beetje groot zou vallen maar het is precies goed. En het werkt. De knipjes blijven nu eindelijk op de plek en ze zijn er trots op.

Leuk dat je er weer was en bedankt voor al die lieve reacties!!
Fijne week!!
Groeten van Femminde

6 opmerkingen:

 1. Hallo Femminde.
  Wat een schattige schommel kaart!
  De zebra is erg leuk. Ik had er eerst niets mee. Maar zie ze steeds vaker op het blog en vind ze toch wel erg leuk😊.
  De Egel is inderdaad een leuke webwinkel.Koop er ook af en toe.
  Je knipjes hebben een leuk mapje gekregen.Wat ben je toch handig met de naaimachine.
  Heel leuk gedaan!
  Fijne week en lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Het is super dat je meedoet met onze '#51e' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterend schommelkaartje heb je gemaakt! Zo leuk met de nieuwe diertjes. Heel fijn dat er internetwinkels zijn, vind ik ook, hoor! We hadden hier en hobbywinkel, maar die is 15 jaar geleden denk ik, gestopt.
  Dank je voor het meedoen bij onze schommelchallenge van de Egel.
  Je knipjes mapjes zijn erg leuk geworden! Heel leuk idee!
  Ik ben deze week vrij, zo luxe. Alleen morgen een overleg en dan volgende week maandag en dinsdag de nacht in. Bij mij is het vaak dat ik de ene week veel meer uren maak dan de andere...
  Werk ze vannacht!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben jij creatief zeg en heel
  Rlijk aan de slag geweest. De schommelkaart is goed gelukt, fijn dat je met de uitdaging van de Egel meedoet. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Net het patroontje bekeken bij Mieke. Heel duidelijk. Misschien ga ik het maken voor ons buurmeisje. Ze geeft binnenkort een feestje en mijn jongens zijn uitgenodigd en ik was nog aan het denken wat zou ik maken/geven... De jouwe zijn prachtig en die gouden letters erop. Mooi! Met wat deed je dat?
  Ook je schommelkaart is tof gemaakt.
  jouw blogbezoeken is altijd een feestje ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben bezig aan mijn eerste knipmapje met de handleiding van Mieke. Ik kwam nog eens even hier piepen. Ik vind het een goed idee dat jij de lintjes in het midden vastzette. Ook vind ik het mooi dat jij voor de lintjes ook stof gebruikte, misschien ga ik dat bij het tweede ook doen. Ik deed net als jij ook een stiksel rondom, vind ik mooier. Over de sluiting denk ik nog na.. leuk elkaar inspireren. Ik ben benieuwd naar jouw potloodrollen ☺

  BeantwoordenVerwijderen