privacyverklaring

zaterdag 24 februari 2018

Stiftenrollen en nog veel meer

Hallo Allemaal,
Fijn dat je de weg naar mijn blog weer gevonden hebt. Sorry dat het even duurde deze keer. Errug weinig geknutseld de afgelopen weken. Veel gewerkt en druk met van alles.
Maar ik kan jullie nog wel wat leuke dingen laten zien. Deze stiftenrollen maakte ik als cadeautjes. Ik moet zeggen dat ik als 14 jarige ooit begon aan zo'n rol maar dat die niet af is gekomen. Nadat ik bij Sarah een megaproductie zag heb ik mijzelf er toch weer aan gewaagd en het lukte nu wel. Je moet gewoon stift voor stift willen spelden en direct naaien en dan weer verder aan de volgende. Had ik dat maar eerder geweten. Maar goed uiteindelijk 6 rollen klaar.
Nog een paar zakdoekhoesjes.
Een kaartje voor Noor waar ook nog wat geld in kan. De stiftenrol voor haar zie je hierboven. 
Je nichtjes kijken erg uit naar je feestje komende woendag!!
Een klein beetje spelen met mijn nieuwe stempels voor mijn eigen valentijn die zo van felle kleurtjes houdt.

En ook dit jurkje kwam af een combinatie van de patronen Mantica en Semper van Sofilantjes. Ik dacht eerst het wordt veel te groot maar uiteindelijk bleek ons nichtje toch al weer groter dan ik had gedacht. En hoefde ik alleen de heupboord er iets hoger aan te zetten. Ik ben benieuwd hoe die staat.
Leuk dat je er weer even was. Ik hoop straks vast een beginnetje te maken met een rondje bij jullie langs. Ik loop errug achter, sorry!!
Deze week hoop ik sowieso weer terug te zijn met mijn kaartje voor het kleurenkaartteam.
Nu eerst even kijken hoe de foto's geworden zijn van het feestje van mijn oma, we vierden vanmiddag haar 95e verjaardag!! Ik ben zo benieuwd.
Fijn weekend verder!!
Groeten van Femminde

8 opmerkingen:

 1. Hey Femminde, dit is weer zo toevallig. ☺ Jij poste iets dat je maakte door mijn inspiratie en ik poste iets dat ik maakte door jouw inspiratie. Geweldig toch! We wisten van elkaar dat we er aan bezig waren maar dat we het dan samen laten zien, dat vind ik mooi.
  Jouw stiftrollen zijn SUPER. Leuk als je wat kan naaien dat je alles passend kan maken zoals jezelf wil.
  Ook de rest wat je laat zien vind ik Super! Hopelijk heb je morgen een rustige zondag! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je naaimachine heeft weer lekker lopen snorren, wat zijn die stiftrollen en het jurkje leuk geworden. Ook de cupcake en de kaart voor je Valentijn zijn prachtig! Nog gefeliciteerd met je Oma, wat een mooie leeftijd.
  Nog een fijne zondag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, hoi
  Ik komnet terug van mijn werken dan vind ik het altijd leuk even op de blogs te kijken en te ontspannen. En je vorige post even gemist met de knipjes...wat toch weer leuk met de haarspeldjes erin...ga ik onthouden voor mijn meisies. En dan ook nog die prachtige mapjes voor stiften gemaakt en die gouden letters zijn vast strijk letters, echt super zijn ze! Je naaimachine heeft weer overuren gedraaid hihi De muis van MD is ook niet meer weg te denken en staat zo leuk op die cupcake!!! En oh wat heb je weer mooie stempels vast van MFT, prachtig kaartje met het hart doorkijkje! En de stoere jurk met een warme col, helemaal geweldig! Nog gefeliciteerd met je Oma...95 jaar, dat is echt bijzonder, als je haar genen hebt ge-erft dan zit het wel goed en kun je nog heel lang hobby-en!!!! Wat een lange post en dan zeg je nog dat je weinig hebt geknutseld...lol.
  Fijne zondag en hopelijk ben je eens vrij!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Femminde,
  Wat en gezellig post om te lezen. Ik had de rollen bij Sarah ook gezien. Lijkt me en behoorlijk werk om te maken, maar het resultaat is enig! Wat zal dat als cadeautje in de smaak vallen zeg!
  Het cupcake kaartje is ook al zo leuk. EN weer zie ik de muis....nog steeds niets me gedaan. Mar gelukkig heb ik de komende week vakantie, dus wie weet kan ik dan wat muizen stansen. Is altijd zo makkelijk als je ze klaar heb liggen voor een kaartje.
  Je kaart voor je eigen Valentijn is ook zo gaaf!
  Dat zal hij vast wel heel tof hebben gevonden.
  De jurk is ook erg leuk. Die kragen zie ik meer. Staat erg leuk.
  En je oma 95! Wat een zegen als je dat zo kunt vieren zeg!
  Groetjes vanuit de nachtdienst. Mijn laatste tot 7 maart en ook vrij tot die tijd...genieten!!
  Liefs,GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Femminde, je hebt niet stil gezeten,leuke rollen gemaakt voor je stiften,de cup cake kaart erg leuk en dat muisje komen we meer tegen wat is ie leuk .de naaimachine staat hier te roesten stik nog liever een naadje met de hand dan dat de naaimachine op tafel komt.
  Maar je hoeft toch niet alles leuk te vinden, geef mij maar het knutselen met papier. toppy het jurkje voor je nichtje de kraag geeft het iets van deze tijd, doe het je niet na.
  Nog een fijne dag. groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! En zo lekker in de weer geweest met de naaimachine. Helaas heb ik zelf de tijd niet om jurken voor mijn meiden te naaien. Anders zou ik het zeker doen. Jij bent er erg vaardig in. Knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je toch een naaiSTER Femminde, dit ziet er allemaal weer super uit! Ook de kaarten zijn weer hélemaal leuk en had je gezien dat ik je bedank bij de we tent kaart? Ben er zó blij mee, wat een gaaf modelletje is dat en ook niet héél groot dus leuk te versturen!

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk creatief bezig geweest Femminde, heel handig deze stiftenrollen...leuk ook om als cadeautje voor een kinderfeestje te geven
  Ook je kaartjes zijn weer prachtig...mooie modelletjes en prachtig kleurwerk...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen