privacyverklaring

dinsdag 2 januari 2018

Kikkers in Oranje

Hallo Allemaal,
Leuk dat je er even bent!! En de beste wensen voor 2018!! Dat het maar een mooi en creatief jaar mag worden waarin we elkaar maar veel mogen inspireren. Het begint in ieder geval goed. Ik mag gastdesigner zijn bij de volgende challenge bij MD.
En ik zag ook dat ik 3 nieuwe volgers heb maar ik kan niet goed zien wie het zijn. 
Maar wel een warm welkom aan jullie alle 3.
En nu over naar de kaartjes van vandaag. Dit keer beterschapskaartjes en een medaille voor een zwemdiploma want ons neefje haalde zijn A. Zo leuk om te maken en helemaal een schot in de roos. En ja waarom kikkers in oranje. Geen idee, maar wel leuk zo voor een keertje toch??


We zitten hier nog heerlijk in de feestjes dus we gaan nog even door en tussendoor nog een beetje werken en vakantie vieren.
Fijne week allemaal!!!
Groeten van Femminde


8 opmerkingen:

 1. Hoi, hoi Femminde,
  Voor jullie natuurlijk ook een heel goed 2018 en dat we ook al is het op afstand...weer veel plezier hebben van elkaar!!!
  Het is weer een gezellige boel zeg op je blog met de kikkers en waarom niet in het oranje? ze zijn lekker vrolijk!
  Mijn knutsel vriendin heeft ook een blog gemaakt en zag dat je haar ook bent gaan volgen, maar we kunnen nog niet reageren hè, hihi komt wel goed! Geniet tussen het werken door van je vrije dagen hoor!! Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuke kaartjes!!! Zo vrolijk!
  Gefeliciteerd met je GDT bij MD, dik verdiend!
  Geniet nog van alle feestjes en de vrije dagen.

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke serie,Femminde.Nog een gelukkig nieuwjaar.

  Gr,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een Gelukkig en gezond 2018 toegewenst. Wat leuk zijn die medaille voor Sven en de kaarten met oranje kikkers. Daar kun je toch alleen maar beter van worden! Nog een fijne week met feesten, werken en vakantie!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De beste wensen voor 2018. Wat leuk dat je gastdesigner mag zijn! En je kaartjes zijn stuk voor stuk super leuk. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook voor jou de beste wensen voor 2018!
  Je laat weer mooie kaarten en een super medaille zien. Leuk met die waterstans (van welk merk is die? Ik ken hem volgens mij niet....)
  En oranje kikkers moet kunnen toch? Bij het bedrijf waar mijn man jarenlang gewerkt heeft zaten in het ven er achter lichtgevende kikkers. Maar dat kwam door vervuiling met zware metalen en ander giftige troep.....
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kikkerkaarten Femminde. groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig leuke kaarten.
  En oranje kikkers: tof! Xx

  BeantwoordenVerwijderen