privacyverklaring

dinsdag 9 januari 2018

K&K kleurenbingo

Hallo Allemaal,
Leuk dat je weer even hier bent. En sorry ik ben nog niet bij jullie langs geweest maar ik ga mijn best doen vanavond. Nu snel tijdens het koken van de boerenkool even een berichtje op mijn blog. Vandaag lekker bezig geweest met "vergeten papiertjes"van Melissa Frances. 
En ook een kitje voor iemand gemaakt maar die is nog onderweg. Maar er lagen nog zat leuke spulletjes om zelf ook nog wat te maken. En het is gewoon gelukt om naast mijn bijdrage voor MD ook nog wat voor 3 challenges te maken. Leuk toch?? Zelfs met schetsen (wat meestal niet wil) had ik vandaag geen moeite. 
En dit is mijn kaartje geworden voor Knutsel en Kadootjes waar ze dit keer kleurenbingo hebben.   

                                           Ik koos voor het rijtje geel-paars-groen.

En als je goed kijkt heeft ook het achtergrond papiertje een groen stipje.

Dit easelkaartje heb ik voor mijn oma gemaakt die volgende maand 95 hoopt te worden. Dat is wel een bijzonder kaartje waard toch?? 
Bloemenstempels uit de PTI kit Don't forget to write.
Ondertussen hebben we de boerenkool op en ga ik zo naar meidenclub. Na het Bijbelverhaal heb ik het 2e gedeelte. We gaan een notitieblokje pimpen, wordt vast leuk. En ik neem mijn Big Shot mee, dat ding vinden ze super. Ik trouwens ook.
Ik hoop tot straks. En donderdag ben ik terug voor mijn MD bijdrage.
Fijne dagen!!
Groeten van Femminde

8 opmerkingen:

 1. Heel gaaf! En je oma al 95, wat een leeftijd! Dat zal ze zeker mooi vinden! Leuk dat je zoveel kaartjes al kan kon maken. We zien ze wel verschijnen. Erg leuk dat je meteen meedoet aan onze challenge van K&K. Dank je wel!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoge leeftijd heeft je oma mogen bereiken Femminde, dat is zeker een speciale kaart waard. Erg mooi zoals je de kleurtjes gecombineerd hebt en ook het model vind ik top. Ik denk dat ze er erg blij mee gaat zijn.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je oma 95 wordt mag je ook best mooi en bijzonder kaartje maken. En dat is het zeker. Ook nog op de klip. Kinderen vinden dat ook geweldig om te doen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij een bijzondere leeftijd hoort een bijzondere kaart! Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor je Oma met de 95 in het middelpunt!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had je al een drukke avond en kwam je ook nog bij mij langs?! ik had zuurkool hihi stampot tijd hè! Ik vind 60 jaar al heel wat, maar 95 is helemaal respectabel...ik ga ervoor hihi. Je hebt een prachtig kaartje gemaakt voor Oma en ik denk dat ze nu wel weet hoe oud ze wordt! Je had het vast weer leuk vanavond en de club een mooi notitie blokje!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaart voor je oma is prachtig!
  Dank je wel voor het meedoen bij K&K. Succes!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kaartje. Ik moet er ook nog 1 maken met 94, jij inspireert me ook.
  Ik heb de potloodrol goed bestudeerd.
  Ik had wat pins hier en daar maar er mijn eigen draai aan gegeven en dat heb ik schematisch opgeschreven. Ik wil het gerust met je delen, dan scan ik het even en mail het je door. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kaartje de leeftijd is een echte eyecatcher. Gezellig dat je met ons meedoet bij K&K.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen