privacyverklaring

woensdag 17 januari 2018

Even een berichtje

Beste allemaal,
Leuk dat je weer even langs komt. Nu nog maar even verder bewerken. Ik was ondertussen ook bezig met koken maar dochterlief had deze post alvast gepubliceerd zonder tekst. Hoezo computergeneratie. 
Ik ben weer wakker na de nachtdienst. We hebben een super leuk etentje gehad gisteren met de collega's. Gezellig om elkaar weer even echt te spreken. Tijdens het werk is daar zo weinig tijd voor.
En nu lekker genieten van de vrije dagen, dat is dan wel weer een voordeel van het vele werken. 
En dan nu het kaartje. Ik heb hem gemaakt met de schets van DCL (zie onder) maar zoals vaak bij mij gebeurd is die weer een eigen leven gaan leiden. Ik twijfel of ik hem in ga sturen. (de strook er onder is trouwens wel van twee verschillende stukken papier maar dit is zo niet heel goed zichtbaar).
Maar door de schets is de opbouw anders dan jullie van mij gewend zijn. 

Ik pimpte wederom een boekje om de belevenissen van onze jongste in te schrijven. Het eerst boekje (80 blz.) is vol. Ik begon te schrijven toen ik een positieve zwangerschapstest deed. Het is nu al leuk om terug te lezen, en dat wordt alleen maar leuker, denk ik. En 1x in de 14 dagen schrijf ik even een stukje. Het eerste boekje eindigde met dat ze een puzzel van 50 stukjes maakte. (Best knap want ze is nog maar 2.5 jaar)
En dit tentkaartje ging naar de jarige buurvrouw. Morgen maar weer eens bij haar langs want ze ligt al een week met griep op bed. En dan maar eens zien wat er van mijn morgen overblijft. Ik moet ook nodig eens met een sopdoek door het huis.šŸ˜…
En er liggen nog leuke jurkjes die afgemaakt moeten worden. (ik had niet de goede kleur draad in huis, maar ondertussen wel) Overal de nog met de tweelingnaald langs. Wel een precies werkje maar wel de finishing touch. En als ik het zo zie zijn de meiden goed gegroeid en mag ik nog van allerlei leuke dingen weer maken voor het voorjaar/zomer.
Fijne week allemaal!!
Groeten van Femminde

13 opmerkingen:

 1. Leuke kaart met die grote tekst! Het naslagwerk voor je dochter is voor later zo'n leuke herinnering, dan zullen ze het koesteren. De tentkaart voor je jarige buurvrouw is ook erg leuk, wat sneu dat ze al een week in bed ligt. Geniet van je vrije dagen, hopelijk vind je nog tijd om de jurkjes af te maken!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creaties Femminde!
  De tentkaart vind ik altijd erg leuk.
  Je vroeg of hier een sneeuwdekentje lag.
  Hier lag vanmorgen aardig wat sneeuw. Het was goed wit, ook erg glad.
  Nu valt af een toe wat sneeuw en hagel.
  Het was niet het sneeuwdekentje waar ik van hou:)
  Geniet van je vrije dagen, ben benieuwd wat je allemaal gaat creƫren.
  Tot blogs, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Femminde,

  Wat een superleuk idee om zo'n boekje over je dochter bij te houden en je hebt hem ook zo mooi gepimpt.

  Je kaartjes zijn ook gaaf geworden zeg, de tentkaaet is ook zo'n leuk model. Mooi gedaan allemaal!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HĆ© harde werkster...nu maar lekker bijkomen en op de poets na, leuke dingen doen en je hebt alweer genoeg creatiefs in de planning staan, dus je dagen vast te kort, hihi! Je kaartjes zijn weer erg leuk en wat weer een mooi boekje voor Mirthe dit is zo leuk voor later!!! Wat je zegt op het werk spreek je de collega's niet echt en is even met elkaar op pad altijd super leuk! Geniet ook van je vrije dagen en blijf morgen maar binnen!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je toch een bezige bij Femminde. Wat heb je mooie fleurige kaarten gemaakt. Zowel die volgens sketch als de tentkaart..top. Zeker wordt het steeds leuker om zo'n boekje terug te lezen, knap dat je alles zo goed bijgehouden hebt. Dat is later een boekje voor je dochter om te koesteren.
  Geniet van je vrije dagen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Femminde,
  ik vind ze supergaaf. Allemaal. Zo anders maar zo leuk. Die voor DCL is prachtig. En de tentkaart ook! EN leuk dat je een boekje bijhoudt met belevenissen. Sjonge, jij doet ook heel veel! Voordeel: je verveelt je nooit!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha duizendpootje, wat heb je weer enige dingen gemaakt de afgelopen tijd...ik blog stukken minder dus mis nogal eens iets. Dat boekje is wel hel erg leuk, wat zal ze genieten later (en jij ook weer!!). Ik heb het 1 jaar volgehouden en nu is het in Engeland en kijken ze of Zoe met haar eerste tandje snel, gewoon of laat is...haaha zo leuk!! Is dat tentkaartje een kant en klare stans Femminde (ik kreeg nl zo'n soort kerstkaart en vind het jammer om hem te slopen om na te kunnen maken).

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor alle info Femminde, ik ga de tentkaart bestellen!!!

   xx Irene

   Verwijderen
 8. Zit jij ooit wel eens stil? Als ik zo lees wat jij allemaal doet lijkt het wel of er bij jou meer uren in een etmaal zitten dan bij mij :-)
  Je kaarten zijn weer prachtig en het boekje voor je dochter is super. Dierbare herinneringen!
  Groetjes van Henriƫt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, en alweer plaatste ik ook net een blog met dezelfde sketch als waar jij mee bezig bent geweest! Dat gebeurde vaker deze week :) Ergens zitten we in hetzelfde vaarwater?! Hihi..
  Hij is mooi en plaats hem maar gewoon!!!
  Groetjes, Gerdine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie dingen heb je gemaakt ook het kaartje voor het DCL blog vind ik heel erg mooi. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie uitwerking van de schets!
  Dank voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alles is prachtig! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen