privacyverklaring

woensdag 20 december 2017

De laatste sneeuwpoppen voor de egel

Hallo Allemaal,
Alles goed bij jullie?? Leuk dat je weer langs komt voor mijn laatste kerstkaartenpost. Het zijn nog een setjes lieve sneeuwpoppen geworden. En ik wilde de bovenste insturen bij de Egel voor hun niet vierkant of rechthoekig challenge. Maar ja ik ben weer eens te laat. Maar niet getreurd gelukkig. 😉Hun nieuwe challenge is iets ouds, iets nieuws. Dat klopt ook bij deze kaartjes. Deze sneeuwpoppen heb ik nieuw, net als de kerstboom, de tekststempels en de strik. En het papier is echt heel oud, ik denk uit 2009 of zo.  Het is een heel oude lijn van basic grey.
En ik had jullie nog een link beloofd voor als je zelf een Z fold wilt maken. De tutorial is van Ashley Cannon Newel. Mocht je zelf ook een Z fold maken wil je dan een berichtje doen, ik ben wel heel benieuwd hoe jouw creatie er dan uitziet.
Ik kan zelf niet zo goed kiezen dus ik laat de eerste meedoen met de challenge.En ja dan denk je dat het klaar is met de kerstkaarten en dan komt dochterlief thuis met kaartjes van klasgenootjes. Dan gaan we toch maar even door met kerst knutselen. Hier een foto van het productieproces. Gezellig toch??
Bedankt voor jullie lieve reacties, ik wens jullie alvast hele fijne kerstdagen toe!! En tussen kerst en oud&nieuw dan post ik nog wel een gewoon blogje zonder kerstkaarten.
Een hele fijne week!!
Groeten van Femminde

13 opmerkingen:

 1. wat zijn ze leuk, zo kon je toch mooi nog meedoen met die nieuwe challenge...

  fijne avond liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze blijven leuk, ook met deze "oude" papiertjes. Wat gezellig om met je dochters te knutselen. Jong geleerd is oud gedaan!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke serie Femminde met deze popjes. Ze zijn erg mooi. je hebt er "goeie" hulp bij... Leuk. groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gezellige sneeuwpoppenkaartjes.. super modelletje.
  Daarnaast zag ik ook nog even je prachtige muizenkaartjes. Dat diertje vind ik ook zo tof!!
  Succes met verder knutselen (ook met de kids)

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enig zeg, deze kaartjes. Die sneeuwmannen blijven leuk. En de z fold kaart is ook leuk. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel. Ik dacht gelezen te hebben dat Basic Grey niet meer bestond. Dus is dat papier sowieso oud.
  Leuk met de meiden nog even an de knutsel. Ziet er hel gezellig uit!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende kaartjes Femminde!! Fijne dagen!!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk en eentje staat hier!
  En ik dacht deze week ook dat ik klaar was. Maar donderdag avond maakte de ene dochter nog 12 kaarten voor haar klas en ik mocht helpen met het papier op maat snijden. En de andere dochter schreef 20 uitnodigingen met haar pen voor haar schaatsfeestje. Daar was ze mee bezig tot half 12! Rondom moesten nog wat sneeuwkristallen gestempeld worden en het woordje uitnodiging. Dat deed ik dan vrijdagochtend nog even gauw voor school ☺ nu genieten van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende sneeuwpoppen kaarten! Het papier past er erg mooi bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke serie z-fold kaarten Femminde. Ik wordt gewoon vrolijk van al die olijke sneeuwmannen bij elkaar.
  Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De beste wensen voor 2018 !!
  Super tof dat je meedoet met onze 'Oud en Nieuw' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gave kaarten zeg, de sneeuwhoop heb ik ook, en O schande deze winter nog helemaal niet gebruikt. Leuk dat je meedoet met de uitdaging van de Egle. Groetjes, Nelleke DT

  BeantwoordenVerwijderen