privacyverklaring

zaterdag 21 oktober 2017

Liftchallenge en nog meer

Hallo Allemaal,
Ook even weer een berichtje van mij. Leuk dat je weer even langs komt en ook nog super bedankt voor die lieve reacties op mijn vosjeskaart. Vandaag even weer een nieuw kaartje . Deze is  voor de liftchallenge. Ze vragen daar om een kaart met een rondgestempelde tekst. Dat was nog niet zo makkelijk. Hij bleef nl. niet goed op het stempelblok zitten (dat loste ik op met dubbelzijdig tape) en daarna moest die telkens weer veranderd worden omdat de rondjes steeds kleiner worden. Leuk om een keer zo te doen. Uit mijzelf was ik hier niet opgekomen. 
Ik laat jullie even nog een paar kaartjes zien. Ik heb in mijn vakantie iets meer tijd op zolder kunnen besteden. Heerlijk!!!


Nog een mercidoosje.
En er rolde ook weer van alles onder de lock- en naaimachine vandaan. Deze gingen weg als cadeautjes. Leuk om ook een keer wat te maken voor een tienermeisje en super dat het ook dan nog in de smaak valt. De rechter ging naar ons nichtje omdat we ook heel vaak kleertjes van haar krijgen.
Hier nog even lekker lui op de bank en ik hoop nog even bij een aantal van jullie langs te komen. Heerlijk vrij morgen omdat ik donderdagavond gewerkt heb. Super!! Daarna nog weer een stel nachtjes.
Fijne zondag!!!
Groeten van Femminde

16 opmerkingen:

 1. Wat een stel leuke kaartjes!
  Dat tekst rond stempelen lijkt me erg moeilijk. Het staat heel speels.
  Het merci doosje is lief.
  De gemaakte kleding is Super. Je hebt je tijd goed besteed.
  Ook een fijne Zondag, lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke post weer. Je uitvoering van de liftchallenge is mooi! Het is een leuke opdracht, ik wil misschien wel meedoen maar ik ben er altijd te laat mee om 1 of andere reden. Je kikkertje is ook tof en allstars ook. Het mercidoosje die ga in pinnen! Zo schattig en die uiltjes heb ik ook en deze week tegen mezelf gezegd dat ik ze dringend nog eens moet gebruiken ☺.
  Je naaiwerkjes zijn super tof. Knap!
  En... door al jou leuke muisjes van vorige keer kon ik het echt niet laten en ik heb ze besteld. Nu afwachten!
  Je inspireert me vaak en dat pinnen vind je toch ok? ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja... heb je een model van het mercidoosje? Lijkt me leuk voor einde schooljaartraktatie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Femminde, wat heb je een leuke kaartjes gemaakt! Die voor de liftchallenge is erg gaaf. Ik snap wat je bedoelt met dat rond plakken op een clearblok. Ik ga er mogen eens mee bezig. Je kikkerkaart is ook enig!! En het mercidoosje ook. Heerlijk voor je dat je tijd had voor kaarten en naaiwerk. Het ziet er weer tof uit!
  Heel goed idee om kleren terug te geven als je vaak van haar kleren krijgt voor jouw kinderen.
  Geniet van je vrije zondag!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je baby liftkaartje is super mooi geworden Femminde...leuk die spiraal teksten ook de andere kaartjes zijn echte toppertjes..
  en prachtige jurkjes heb je gemaakt...Je bent echt een duizendpoot
  zooo knap gedaan allemaal...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeminee...jij bent weer actief geweest zeg!!! Je lift vind ik een topper, heel knap met het stempelen vd letters! Ook de andere kaartjes zijn weer heel mooi!! De meisjes zullen met trots je gemaakte kleren dragen, wouw....zoLEUK!!! Geniet van je vrije dag vandaag Femminde. Ook mijn laatste dag vrij vandaag en ga naar mijn zus in Den Helder vandaag!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke kaartjes, mooi resultaat,
  fijne zondag,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je had een heel productieve week Femminde, met prachtige resultaten. Toffe kaarten en doosje, het rond stempelen is je goed gelukt. Je cadeautjes die onder de naaimachine vandaan rolden zijn super, en altijd leuk dat ze in de smaak vallen bij de ontvangsters. Geniet nog van deze zondag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen

 9. wat heb je leuke kaartjes gemaakt !
  Die met de teksten in het rond is erg tof,
  heel mooi gedaan ☺
  Een fijne en gezellige (knutsel) zondag
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-samenwonen/trouwen}

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supergave kaartjes heb je gemaakt, dat rondstempelen is je goed gelukt. En naaien, ik heb het zoveel gedaan, nu alleen nog op kaartjes ne verstelwerk. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke serie,Femminde.Dat rond stempelen heb je mooi gedaan.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt niet stil gezeten!! Wat mooi allemaal!!
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kaart heb je gemaakt voor de liftchallenge

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nee, makkelijk was het niet, vond ik ook. Maar je kaart is erg mooi en je tekst is goed gedaan!! Erg leuke creaties verder en je bent ook nog goed met de naaimachine. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Femminde.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super gave kaartjes en kleding! Vooral die opkikker met visjes in het water vind ik echt super. Piepklein kritsch nootje. Misschien ligt het aan mij, maar ik mis de veters in de kaart met de gymp.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg mooi gedaan, wat een leuk kaartje. Ook je andere kaartjes. Je bent lekker op dreef.
  Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen