privacyverklaring

dinsdag 18 juli 2017

Zie jij ze ook vliegen??Hallo Allemaal,
Leuk dat je weer even langs komt. Even snel een berichtje voor jullie en dan zo met de meiden naar buiten want het is hier op dit moment zulk lekker weer. Er maar snel van genieten voordat het weer over is. Ik heb even moeten nadenken over de vleugel challenge van Scrapcards. Maar toen bedacht ik ook dat uiltjes vleugels hebben. En toen volgden er een heleboel.
Twee Merci doosjes...

De voorkant van het fotoboekje van onze dochter. Deze wordt voor haarzelf, gevuld met haar eigen foto's. Bij haar oudere zus is dat echt een schot in de roos, ik denk dat het bij haar niet anders zal zijn.
 En nog een vijftal labeltjes. Altijd handig voor aan een klein cadeautje of bedankje. Ze waren weer op dus ik mocht weer.
 Zie je ze ondertussen al vliegen?? Sorry, heavy post!!
En zoals beloofd nog de foto van het zwanenjurkje voor de oudste. Hij is voor het najaar, nu vind ik de stof nog een beetje donker. De zilveren glitterstreep over de mouw en van het riempje maken het af. En ze is er blij mee. Fijn!! Want anders trekt mevrouw het niet aan. 
Leuk dat je weer langs kwam, ik hoop vandaag en morgen op "verloren"momentjes bij jullie langs te komen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

10 opmerkingen:

 1. Hoi Femminde
  wat zijn je creaties weer super mooi en wat gezellig dat je weer met ons meedoet aan de scrapcards challenge liefs DT Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes. En wat een prachtig jurkje! Super dat je dat zelf kunt naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig geweest leuk hoor,je jurkje is ook heel goed gelukt.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo.... jij hebt lekker zitten stansen en freubelen zie ik. Wat zijn ze toch leuk die uiltjes hè? Enne jurk is top. Die kan ook wel meedoen aan de challenge, Hihihi, vleugels hè??
  Heerlijk genieten van je kids nu in de vakantie. Is altijd een apart sfeertje in huis vind ik.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een creativiteit Femminde.....ontzettend leuk allemaal!
  Ook je naaiwerk is prima geslaagd!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb jij je lekker geamuseerd ! allemaal helemaal toppie
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk allemaal Femminde (ik heb sinds kort ook de stans in mijn bezit!) en super gezellig dat je weer van de partij bent bij onze Scr@pCardsChallenge!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Femminde
  Ik zie ze inmiddels allemaal vliegen bij je hihihi, wat een prachtige creaties heb je met die vrolijke uiltjes gemaakt en dat boekje voor je dochter is wel heel speciaal.
  Bedankt voor je deelname bij het Scr@p-Cards challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke creaties heb je gemaskt met de uiltjes erop femminde. Het ziet er alkemaal erg leuk uit. Heel leuk om weg te geven. Het. Jurkje is prachtig. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen