privacyverklaring

zaterdag 3 december 2016

Labels

     
Hallo Allemaal,

Zijn jullie al helemaal in sinterklaasstemming?? Wij wel. Dit jaar zal sinterklaas onze cadeautjes in Kampen brengen bij onze zwager en schoonzus. De meiden zijn de hele week al in de stemming. En ze gaan verkleedt als prinsessen. Helemaal het einde.
Ik heb jullie nog een paar leuke labels om te laten zien. Papierblokje weer van de A. De meeste stansen die ik heb gebruikt zijn van MD.


Nog een kaartje voor vrienden die 12,5 jaar waren getrouwd. Ja ze heten echt Heidi en Peter net als die in de bergen.
En wat zit er in de zak van Sinterklaas???
Voor de beide meiden een keukenschortje. Ze koken zo graag. De theezakjes (zei onder) die hebben ze al. Mijn echte zakjes werden al van het aanrecht gehaald. Maar die zijn met peuterhandjes zo kapot. Ik hoop dat je ze goed kan zien. Je kan kiezen uit bloemthee of hartjesthee. Stukje band en biaisband van  de A. stukje touw er tussen en een magnoliastempel op het zakje. Er wordt al heel druk mee gespeeld, en zo sneuvelen er tenminste niet meer echte theezakjes.
En dit zijn de poppenwiegjes die ook in de zak zitten. Was best een hele klus, ik heb ze samen met mijn moeder gemaakt. We maakten er allebei één. Ze lagen al een poosje klaar maar de dekentjes en matrasjes ontbraken nog. Dit afgelopen week af gemaakt en ze liggen nu ingepakt en wel klaar.
Patroon is een kooppatroon van Dana made it.


Voor iedereen die ook sinterklaas viert een heel fijn sinterklaasfeest en anders een heel fijn weekend toegewenst!!!
Groeten van Femminde

 

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet dit er weer allemaal leuk en vrolijk uit!
  de kinderen zullen wel helemaal in de wolken zijn met deze poppenwiegjes!
  gezellig weekend gewenst!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke labels heb je gemaakt. Geweldig de cadeautjes voor de kinderen. Wat een feest als dat straks uitgepakt gaat worden! De theezakjes vind ik ook een ontzettend leuk idee.
  Fijne Sinterklaas!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Femminde, sorry maar je prachtige labels vallen helemaal in het niet bij je zelfgemaakte reiswiegjes! Wat zullen ze er blij mee zijn! En de kook schortjes en thee zakjes zijn ook super leuk!!! Wat ben je toch handig en wat veel werk heb je er aan gehad...je kan trots zijn!
  Gister had ik Sinterklaas viering bij mij thuis, het was heel gezellig en ook hier was zwarte Piet geweest, wat een pret en wat blijft het een enig kinderfeest!!! Heel veel plezier in Kampen!!!
  xx Gerie
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige creaties weer Femminde! Ik vind de schortjes echt geweldig! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen