privacyverklaring

zaterdag 4 januari 2014

Button Boutique

Hallo Allemaal,

Eindelijk een weer een berichtje van mij. Allereerst allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar 2014!!! Ik hoop dat het voor iedereen een mooi jaar mag worden!!! En dat we ook maar veel mogen scrappen.
Deze week kreeg ik inspiratie van Melissa, bij Papertrey Ink zetten ze elke keer een wat oudere stempelset in de spotlights. En laat ik die nou net in mijn laatje hebben liggen. Ik ben er lekker mee aan de gang gegaan en werd helemaal blij van al die vrolijke kleurtjes.Sorry de kwaliteit van de foto's voldoet niet aan de eisen die ik er normaal aan stel maar ik heb geen tijd om nieuwe te maken. Maar jullie kunnen wel ongeveer zien hoe ze zijn geworden.
Fijne zondag allemaal en tot een volgende keer!!!
Groeten van Femminde

2 opmerkingen:

 1. Wauw wat een super gave serie!! Wij vinden ze stuk voor stuk echt geweldig :)

  jij ook een fijn weekend!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Femminde,
  Allereerst nog de allerbeste wensen voor het jaar 2014, maar dat zal wel lukken met de kleine Jasmijn gaat alles goed met haar en groeit ze goed...alweer bijna 2 maanden hè! Wat gaat het snel, en ben je zelf ook alweer een beetje de oude en begint de energie weer wat te komen! Je hebt een prachtige serie kaartjes gemaakt zeg, wouw ik ben er weg van! hele leuke vrolijke kaartjes!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen